Nā, es motoru aizstiepu uz apkopi.. itkā jau izskatās, ka galīga ziema vēl neiestāsies, bet tā zīlēšana nedēļas garumā, kas būs brīvdienās ar besij Zivniek, aizvakar braucot gar akadēmiju izskatījās lielākā daļa ezera novākota.. vējš atlauza visu?
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Vo nezinu par ezeru, bet neticās, ka novākoja tik pamatīgi, ka šo dienu vēji nesalauza. Cita ziepe ir tā, ka ūdenslīmenis ir katastrofāli zems. Šogad tik zems vēl nav bijis. Un ja tagad novākos, tad garāžās visi būs priecīgi kad līmenis celsies un izcels visas laipas ārā...pavasarī atkal kā karalaukā būs.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man tas pats...bet ledu vēl negribu kamēr iespēja ar laivu ielaisties. Rīt dienas pirmā puse ar baigo lietu, bet pēcpusdienā laikam paņemšu Daugavu priekšā.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Priecīgu pirmdienu visiem, kas labi pavadījuši brīvdienas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tāpat būs ko pačakarēties pavasarī, logu pacēlājos ir poltergeists iemeties jau no vasaras un visas savas idejas esmu izsmēlis, nāksies vien laikam vērt maciņu vaļā..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!