PIEKTDIENAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!
Vakar pēc hokeja izdevās garāžā ar alu aizsēdēties...joooooopcik cik šodien ir nelāgi.... kaut ātrāk pienāktu dienas beigas... Toties nāk nedēļ atvaļinājums Otrdien vakarā mauks uz Burtnieku, piecas dienas pavadīšu tur, ir aizdomas, ka ne viena vien līdaka šmaulī norausies.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man ar tūlīt atvaļinājums sāksies. Vairāk kā menesi atpūtīšos no viena darba, pārējie darbiņi gan paliek, bet tāpat domāju, ka atpūtīšos un pacopēšu tīri labi! Es ar uz Burtnieku laidīšu, bet ne tik ātri. Droši vien ceturtdienā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mans gan laikam vēlreiz Lielo upi kaut kur apciemos.. Ne Burtnieks, koņešno, bet kaut kas jau gan jau atradīsies..
Bij gan galvā arī doma, mož uz dullo tieši uz Burtnieku aizlidot, bet parēķinot pārdomāju, fiksajam viendienniekam patālu.. Ar kādiem sportsmeniem kopā mauc?
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Aigar, tak pēc 23iem vēl ar taxi uz nočņiku aizmaucām
Vot dullie! Tad nav brīnums, ka šodien sajūtas nav no labākajām!