Es ar šodien, pēc copes, izmetu līkumu ar ričāgu kaut kur uz 25km Biju gan Mežaparkā, gan Vecāķos, gan vēl šur tur. Laiciņš pasaka, cilvēku visur daudz!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu, ka visi, ta es ar.. vakar izvilku ričuku no lodžijas, pie rokas aizstūmu līdz cirkulim, piepūtu riepas un noripināju pirmos kādus 10 km. Šorīt ieliku pakaļā jaunu kameru, aizstūmu līdz cirkulim un ar piepūstu noripināju vēļ kādus 10-12km. Citādāk nezinu vai vizinātos, bet operētajam celim stiprināšanai fizioterapeits iesaka mīties.. ko darīt, klausu
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
bet operētajam celim stiprināšanai fizioterapeits iesaka mīties
Ko celim nodarīji?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es vakar iestūmu laivu ūdenī un izmetu pirmo palielāku līkumu, vairāk ar domu malku pameklēt sezonai gar krastiem. Viss bija labi līdz brīdim, kad motors izdomāja noslāpt. Noraustījos zili melns, tad jau zvanīju čomam lai brauc pakaļ, atbrauca, sāka mani vilkt, pamēģināju uzraut un aizgāja. Līdz krastam tiku, bet baigi nepatika kā motora galva uzkarsusi, dzese visu laiku strādāja labi...var jau būt, ka tas tāds pēc ziemas niķis, bet nu uz apkopi laikam nāksies aizvest.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vecums Neesmu doks, lai gudri izskaidrotu, bet izšņikāja ārā daļiņu kaut kāda amortizējoša ķermenīša (ne meniski), kas pēc kādas traumas dēļ rētaudiem palielināts un ķīlēja locītavā. Saucas Hofa slimība. Jau pus gads apkārt, bet pilnībā vēl neesmu locītavas funkcionalitāti atguvis. Jāsaka, ka vot pēc šitādiem piedzīvojumiem tā pa īstam sāc novērtēt, cik forši bija, kad nekas nesāpēja..
Pats arī biki pa garāžu paķimerējos. mēģināju vismaz kaut kā saglābt pūslī jau tā neesošo vietu. Kā sanāca, redzēs uz ūdens.. Tipa - katrai lietai - savu vietu.
Bet cerams, ka šī ir pēdējā sezona tādā šaurībā.
Neizklausās labi. Bļe, man tak ar vēl apkopi vajag....
Quotemartins_ ()
Tipa - katrai lietai - savu vietu.
Nez, man pūslī pārāsk netraucē, ja viens braucu, visas tās mantas. Vienīgais traucē, ka viss mētājās šurp turp pa laivu, kad pa viļņiem sanāk braukt. Tad tāda kaste toč noderētu! Plāno kaut ko stacionārāku un lielāku iegādāties?
Ir tā kā liela vēlme pēc cietāka un plašāka peldlīdzekļa. Tik pagaidām baigā tēma pārdomām, kā atrast vidusceļu starp ērtību un sapratīgu izmēru/svaru, lai nav jādomā, kā 40-50hp naudu savākt Šobrīt svārstos starp kaut ko Amber430 veidīgu un padomju alumīnija bundžu. Amberam svars un gaita ar +/- 20hp ir super, toties plastikātā maz iespēju pēc tam kaut ko pārbūvēt/pielikt. No bundžām atkal Progress tā kā bik pa lielu/smagu no staipīšanas un nepieciešamā dzinēja viedokļa.. Vēl domas var daudz un dikti mainīties, bet pieļauju variantu, ka vēlāk sākšu medīt Južanka-2 jēdzīgā stāvoklī ar ko pāris gadus pajāties pa garāžu
Ar tām apkopēm ir tā, ka nezinu kad sezona beidzās It kā liekās, ka cauri ir, uztaisi apkopi, bet tad izrādās vēl mēnesi var močīt
A ja par laivām, tad jā, Amber 430 ir labs modelītis. Vēl izstādē baigi uzkrita acs uz Baloža atvilktajām Tuna...tur divi modelīši kas stāvēja likās dikti ok. Un arī 20zs šiem vajadzīgs. Ja arī kādreiz pienāks diena, kad savējo nāksies mainīt, tad droši vien uz kaut ko tādu arī skatīšos, lai garāžā normāli ielīstu iekšā.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!