No rīta biku pa slidenu bija, bet mājās ta bija jātiek no darba
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neko nesaprotu - it kā pa parkiem naktstārpus lasījis, tad uz darbu, tad mājā.
Kaut kā tā arī bija, tikai bez tārpu lasīšanas
Kaut kā neticās, kā rāda pirmajā bildē ar ričuku 58.4 km/h var izspiest.
Izspiest jau var, bet nu nebija tur tāda ātruma. Proga bieži nogļuko, piemēram pazaudē sakarus ar sputņikiem, tad atjauno uz izdomā kāds ātrums ir bijis Vērā ņemami rādītāji ir distances garums(i ta reizēm ar to nogļuko) un vidējais ātrums. Tie ir daudz maz pareizi
Quote (Koka_Klucis)
Tā Tu strādāji?
Rāvos vaiga sviedros Svīdu pat
Es arī pagāšnakt svīdu. Bet 58.4 var izspiest tikai pilnīgs profs. Vai arī no kalna lejā. Es virs 41 ar savu nu nekādi nadabūju, i puika mans tik nu nedaudz uzlaboja max speed. Un tam spīdam ir cits ričāgs droši vien vajadzīgs... kaut gan, jaunību atceroties....ar "Dorožnij" noķēru Rīga16 mokiku, kam bija max speed 50km/h...
Es savam uzpumpēju riepas. Tagad slaucīšu putekļus un ja ienāks kāds latiņš, tad iedošu uz apkopi. Ātrumus pārslēdzot, nedaudz kaut kas nenotiek, kā vajag. Ceru, ka neierubīs baismus ciparus.
Man ātrumu nav,man lauku variants:D bet riepas pumpēju katru gadu .Kaut braucis arī laikam neesmu pāris gadu Galvenais jau ir uzsturēt braucamo pie dzīvības Varbūt ka pēc pāris gadiem būs ar ko aizbraukt pēc pensijas ,ja tāda būs
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…