Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar, Tu savus maršrutus te liec, tad nebrīnies, ka nedraugi Tevi novaktē un no mugurpuses pielavās un ar bozi bliež, kā jau te bij vien laik atpakaļ:))
Mani var panākt tikai ar teleporta ierīci, es tak esmu ātrs kā vējš Reku šodien braucu ar 19km/h un skrēju ar gandrīz 6km/h......kurš tad mani var panākt, tik žiperīgu?
P.S. Pat, ja zināms maršruts, neviens jau nezin, kad es tur pārvietošos. Man tas viss ir spontāni un neregulāri
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas bija kas līdzīgs ekskursijai ar pētniecisku novirzu
Sheriff - gadiem audzēta riepa ar vienu pārbraucienu nedilst. To vari pierakstīt pie pārbaudītiem faktiem
Pareizs uzsturs un regulars, plus nedaudz fiziskas aktivitates un jamaina gardarobe. Parbaudits fakts:) P.S. Pats jau ar 91kg, ir biki slinkums reizem:)
Pareizs uzsturs un regulars, plus nedaudz fiziskas aktivitates un jamaina gardarobe. Parbaudits fakts:)
piekrītu par visiem 100%. Pašam tagad kaudze bikšu, kur var spilvenu klāt ielikt. Liktenīgais moments uzturā bija izmest no tā baltmaizi un pats galvenais... Aigar, vai varēsi? ALU!
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Liktenīgais moments uzturā bija izmest no tā baltmaizi un pats galvenais... Aigar, vai varēsi? ALU!
Traks, vai?