Nedaudz gribu palielīties - mans vecākais ar bobu, kur pie stūres bija Miša Arhipovs, nobrauca Siguldas trasi (pāgāš brīvdienās). Cik noprotu, tad manējam adrenalīna līmenis vēl joprojām ir augsts un smaids no sejas nenoiet. :)) Man it kā nebūtu bail to pašu darīt, bet 4G pārslodzi mana mugura un spranda neizturētu. p.s. visi, kas jūtas fiziski spēcīgi - izbaudiet braucienu. Pēcāk secināsiet, ka jūsu fizuha ir līdzīga kaimiņmājas kaķiem :)))))
Nu ko, ap pusnakti jātur arī kāju īkšķi par Mairi Briedi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar aizbraucām līdz Siguldai, paskatīties uz kamaniņbraucējiem. Kā nekā Eiropas čempis un pasaules kausa posms bija. Latvijas sportistiem tīri labi gāja!
Tas forši, ka aizbrauci. Vismaz redzēji kur tie trakie laižas lejā. Pamēģini vēl ar bobu nolaist. Sistēma vienkārša - priekšā pieredzējis pilots, tad divi pasažieri, aizmugurē bremzētājs. Bez tā vājprāta ieskrējiena. Tas gan ir pakalpojums par ko jāmaksā, bet man nekad nav bijis žēl trasi atbalstīt. Es tik divreiz ar Vučko esmu nolaidis.
Šogad Latvijas izlasei hoķī vienkārši superīgi iet
Jā, tiešām dikti sakarīgi spēlē! Un ceturtdaļfināls tam ir apliecinājums!
Nu ko, šogad atliek vien noņemt cepuri un ar cieņu un apbrīnu teikt džekiem MALAČI. Šitādu pašatdevi un cīņassparu sen nebij nācies redzēt. Paldies viņiem par to! Es ir lepns. Šitas īpaši būtu jāņem vērā basīša drīmtīmam un terenriem, ka nepietiek ar sastāvu, vajag arī sparu un emocijas.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Nevar nepievienoties labajiem vārdiem, šī gada PČ atslēga uzskatu bij B.Hārtlijs ---> E.Merzļikins/K.Gudļevskis ---> pārējā komanda(jauni, ātri, talantīgi) ar nepacietību jau gaidu nākamo PČ Vīzija - 2021 PČ fināls LAT:CAN
Kāpec gan nē, atskatoties uz šī PČ rezultatiem ar USA 2:3 ar CAN 1:2 ar SWE 2:3 un 2021 g. apakšgrupu spēles notiks Latvijā tā ka jāsāk krāt nauda biļetei