Bet man kā skatītājam, hokeja spēle likās nebaudāma!
Es darbā notupēju, tik pašas beigas redzēju. Ļoti iespējams, ka pirmajās divās spēlēs izlikās pa visiem 100%, jo tak tās bija jāvinnē, bet tgd kritums pret itāļiem. Un labi ka tā. Ir 9 punkti. Jācer, ka iedos iekšā vāciešiem, par citiem neceru. Nu un tad būs uz robežas - tikt, netikt astotniekā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt pabraukājos līdz Rīgas maratona dalībniekiem. Forša atmosfēra. Skrien daudzi, daudzi atbalsta, daudzi vnk no dzīvokļu logiem uzmundrina. Es ar riteni labi ja pusi no pusmaratona pieveicu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien ar dēlu ap 24 km. Izrādās Mežaparkā daži ceļi slēgti. Estrādi ta būvē. Nekas, atradām citus ceļus turp atpakaļ. Līku loču, visādi izbraukājām. Centāmies turēt ap 20km/h. Laikam izdevās. Atpakaļ pa Viestura prospektu gājām uz max. Nav man tas, kas Aigaram, tjipa borta dators, kas visu ziņo.
Tev tak viedtālrrunis ir. Caurs playveikalu uzliec endomondo aplikāciju un arī varēi redzēt visas distances, vidējos ātrumus u.t.t.. Ja ieslēgsi pirms braukšanas Varu kaut kad parādīt kā tas viss darbojas. Dikti vienkārši!
Eiropas čempis basī Latvijai iesācies ar grūtu cīņu un zaudējumu Serbiem, bet viss vēl priekšā!
Vakar skatījos futbolu un man bija kauns par Latvijas izlases spēli. Galvenais, te pat īsti nav ko vainot. Vismaz ne treneri, jo pašiem splētājiem līmenis ir nulle! Un tie ir mūsu labākie! Ir izaugusi paaudze, kas pilnīgi un galīgi neprot spēlēt futbolu. Manuprāt tās visas ir futbola federācijas neizdarības sekas. Kamēr vēl spēlēja vecā gvarde, bija vismaz kaut kāda spēle un reizēm pat laba, bet tagad reāli kauns par tādu izlases spēlētāju līmeni!