Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" trešdien Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas turnīra spēlē ar rezultātu 5:3 (2:0, 0:1, 2:2) pārspēja aizvadītās sezonas Gagarina kausa ieguvējus Maskavas "Dinamo", kuru vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Kļuvušas zināmas piecas spēles, kurās Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" hokejisti laukumā dosies tumšās spēles kreklos. Pirmā tiks aizvadīta 28. septembrī pret Maskavas "Spartak".
Kreklu, kas radīts par godu kluba piecu gadu jubilejai, jūlijā notikušajā prezentācijā nodemonstrēja "Dinamo" pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs. Pirmo reizi tas ir melnā krāsā. Priekšpusi rotā kluba nosaukums un spēlētāja numurs, savukārt uz labās rokas atrodams piektās sezonas logo. "Dinamo" simbols rotās kreiso roku.
Dinamo tomēr uzvarēja. Divi goli gan ne bez veiksmes palīdzības iekrita
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)