Aigars gaidīs svētdienas puteni, tad dosies uz jūr! Vispār jau skaists laiciņš. Vienīgā Rīgā tīrītā vieta bija pie Brīvības pieminekļa, jo Ķīnas premjers bija ieradies, laikam kādu puķi nolika...
Šorīt paskatos pa logu, labi skaists - viss balts. Nu i sapratu - jāpamēģina jaunās kurpes. Bik nolaidu gaisu, lai labāk pielīp. Un aiidā! Jāsaka, ka kopsummā labi, bet tās kurpes nedaudz pašauras, baig jāminās. Secinājums - 1. Viss labi, braukt ar ričāgu var un pat vajag. 2. Pietrūkst pašam fizuha, lai izmītos caur sniega slāni (riepas plānākas, kā vasarenes). p.s. nav sliktu laika apstakļu, ir nepiemērots apģērbs (kurpes, jebšu riepas).
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
klau, Boroda, a kāpē neliec priekšējo dubļusargu? tak noķēzies, ja pa mitru brauc.
Man ir maināmais kostīms. Man vsp pokuj, ja kāds apšļāc, novelku virsu, apakšā tīrs. Un tam verķim, kas man, bodē nav standarta dubļinieki. Pakaļai kaut kā atradu, priekšai vēl nē, kaut neesmu baigi arī meklējis... p.s. bet man uz stūres ir zvaniņš, kā senos laikos...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mjā, ripināju mājās, uz ielām atkal sastrēgumi. Sajūta tāda, ka auto braucēji laikam slotiņas stiklam maina reizi 20 gados... Un vēl man patīk dažādu firmu taksi - tie tak neļaus pa gājēju pāreju pārbraukt velosipēdistam (aprīkotam ar visiem uguņiem un atstarotājiem)... Aigara zaļie ir pieklājīgi, to gan zinu. Tie apstājas un palaiž, citi nē, pat mēģina iemaukt pa pakaļējo ratu. Jāliek kamera uz galvas.... Rīgā arī snieg, tikai dubļu izskatā tas sniegs...
No rīta tāds šķīdonis, ap -1C, nebij pārāk patīkami. Tgd mājās ripojot - jau forši ap -8C, sāls sāk piesalt. Es par to lai ir ap -10C un bik uz leju, līdz -20C. Foršāk braukt, nav tā pļura. Bija pilsētai iespēja to pļuru notīrīt, bet nekā, sētnieki atpūšas, jo nekas tak uz galvas nekrīt...