Pirmdiena. Joprojām lietus un slapjš sniegs. Sāk apnikt šitādi laika apstākļi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Marta sākumu sola vēsu. Būšot mīnusi. Par sniegu nemāku teikt. Vispār man tā šļura ir līdz jostasvietai, arī ātrāk gribu siltos ūdeņus. p.s. dušā jau ir silts ūdens, bet grūti iemest fīderi.
Vakar bija laba braukšana, vējš tāds, ka liekas nevis brauc, bet kāp kalnā. Šodien ar izmetu līkumu, bet vienbrīd tālāk par priekšējo riepu neredzēju. Nu kur tas mikromākonis man tā trāpījās? :)) Bet vsp forši. Pavasaris tuvojas!
Jā, Rīgā nedaudz piesnidzis. Man ar šodien netīra un slidena mīšanās uz rajonu būs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien super pavasarīgs laiks ārā. Mežā arī pirmos tauriņus manīju. Pats pirmais bija dzeltens, ko mēģināju arī nofočēt un pēc tam vēl vesela kaudze ar raibajiem bija arī. Daba mostas!
Šon tā daba pamodusies, ka visas džuses sāk atrādīt savu ripojamo + apģērbu, it kā vellapēdam domātu.. :D Karbondiski tik tā, galvenais krāsu pieskaņot apģērbam... :dance: p.s. rīt sola lietu, tad gribu redzēt cik tās beibes brauks uz darbu, vai skolu..
Rīgā pērkons vairākas reizes paducināja. Var uz zemes sēdēt tagad