Normāls dubaks no rīta. It kā tikai -2 bet liekas, ka aukstāk. Laikam kretīniskā ziema tūlīt būs klāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labrīt! Ko vari ņemties, vēl tikai brauksim rudens līdakās! Es vismaz šo sezonu vēl nenorakstu pavisam. Un šogad laiakam beigšu sezonu tikai tāpēc, ka no 1. decembra piekabei ziemas riepas vajag. Līdz pus decembrim citādi domāju, ka mierīgi ūdeņi būs vaļā.
Dadziic - tas ir normāli, es par ziemu vienmēr cepos. No novembra līdz aprīlim Nepatīk man tas gadalaiks Rudenī palieku īgns un atplaukstu pavasarī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labrīt! Eduk, tikko biju uzkāpis uz dīķa. Ledus kādi 3-4 cm
Es nekāptu uz tāda ledus
Nav sliktu laika apstākļu, ir nepiemērots apģērbs!
Ar mani ir nedaudz citādi, vnk nepatīk tā ziema i viss. Kaut vai tā pati apģērbu būšana. Nevar vairs šortos un maiciņā skraidīt. Nevar normāli, komfortabli pedāļus pamīt. Vakari gari un tumši. Auksts, slapjš. Protams, paslēpot un pacopēt man nekas nav pretī, bet visā visumā ziema galīgi nepatīk. Viņa varēja būt kādu mēnesi, ar normālu sniegu un ledu(nevis slapjdraņķi) un tad atkal pavasaris