Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labrīt un priecīgus Ziemassvētkus visiem! Nu i laiks, pie tam vējš tāds, ka pūš no Vanšu tilta nost. Braukšana irsā Jūtu, ka šodien sastrēgumi būs nenormāli Jutrix, pats laiks uz copi laist
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
fak. man vasarenes vēl. bet toties ziemenes bagažniekā jau galvenais tikt līdz centram, līdz skolai, bērnudārzam. tad pārvilkšos uz ziemas apaviem. un tad noteikti sāksies indiāņu vasara līdz ziemassvētkiem
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man darba auto kaut kad drīz pārvilks, bet šodien kaut kā jānobraukā. Savam jau ziemenes ir virsū, vajadzēs gan citas, šitām protektors vairs nav 4mm, bet braukt tīri labi var, ja nav tīrs ledus. TA gan cauri nelaidīs
Nepatīk ziema. Ceru, ka ūdeņus vēl tik ātri neaizvākos, ir ieplānotas dažas copes līdz novembra vidum
Rudens dubļi pēc dažiem mēnešiem pārvērtīsies pavasara dubļos... kaut kā neticās, ka būs normāls ledus...
Nu jā, tiem kas nedzīvo Vidzemes vai Latgales noteiktos apvidos - ledus pēdējos gados ir stipri vēlu, mans domāt, ka vēl izspiningosieties un izvelcēsieties līdz nelabumam ... A pie miusiem derētu drīzumā pirmo ledu studijā - da labi, tik naivs neesmu un priecātos pat ja uzsaltu kaut vai līdz Novembera beigām ...
Tagad jau 5-10 cm sniega, kā kurā vietā. Cēsīs uz ielām viss notiek "slow motion" režīmā. Es brīnos par dažu labu, kuram katru gadu no jauna jāsaprot, ka sniegs un ledus ir slidena substance, tādus arī jau redzēju, kas pa grāvjiem dzīvojas
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!