Var būt, jo darbā vienai kolēģei (jaunai) vecmamma zobārste. Es pateicu, ka pēc 2 blakus esošo ilkņu izraušanas vizinos ar ričāgu. Nu viņa mani par gudru nenosauca. teica, ka tas ir sliktākais, kas var būt. A kāda starpība, vai eju kājām ilgāk, vai ātrāk ar ričuku? p.s. šorīt bija smuka migliņa, aptinu šalli ap muti un aidā uz darbu.
Es arī ātrāk pavasari gaidu. Kaut kā šoziem, par cik ledus sezona vēlu sākās, un laiks ir ierobežots - arī āatrāk gribu pavasari. Piedevām atklātie ūdeņi vienmēr vairāk patikuši ir
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Super laiciņš ārā. Pilnīgi vai varētu pacopēt, ja nebūtu jāstrādā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kādas ir kaut cik ticamas laika prognozes maija sākumam? 1.-2. maijs?