paliek, gan, bet man no tā prieka nekāda....ballējoties brīvdienās esmu pamanījies apsaldēt vēl 3 pirkstus labajai rokai un šobrīd pirktu gali sāp kā elle un rokā īsti neko nevaru paņemt, kur nu vēl ārā tirināt - baigi jūtīgi!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A kaut ko vajag iezēģelēt. Gan jau ir kāds smērs apsaldējumiem.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
.ballējoties brīvdienās esmu pamanījies apsaldēt vēl 3 pirkstus labajai rokai un šobrīd pirktu gali sāp kā elle un rokā īsti neko nevaru paņemt, kur nu vēl ārā tirināt - baigi jūtīgi! dusma
Man tad nevilšus rodas jautājums, kur un kā Tu tā ballējies, ka pat pirkstus apsaldēji!? Nu nah tādas "ballītes" kas liek šķēršļus copei !!!...
A kaut ko vajag iezēģelēt. Gan jau ir kāds smērs apsaldējumiem.
es nevaru ciest kaut kādas zarazas uz rokām smērēt, bet laikam šoreiz nāksies...pretīgi sāp....
Quote (eduks)
Man tad nevilšus rodas jautājums, kur un kā Tu tā ballējies,
tā bija ballīte, kas skaitās "gada ballīte tautas deju dejotājiem" ar dzīvo mūziku, ellīgi daudz alkohola, ellīgi daudz dejām un ar visām no tā izrietošajām sekām....izrādās kaut kur, kaut ko es esmu nesis uz kaut kādu autobusu, kaut kādas metāla konstrukcijas, un laikam darīju to ar plikām rokām...sveiki...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
tā bija ballīte, kas skaitās "gada ballīte tautas deju dejotājiem" ar dzīvo mūziku, ellīgi daudz alkohola, ellīgi daudz dejām un ar visām no tā izrietošajām sekām....izrādās kaut kur, kaut ko es esmu nesis uz kaut kādu autobusu, kaut kādas metāla konstrukcijas, un laikam darīju to ar plikām rokām...sveiki...
Jā, kā teiktu Aleksandr Radionovič Baradač: Eto priskorbno ...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)