Es ar. Tā kā beidzot ir savs transports un ienākumi esmu apņēmies aktīvāk pievērsties copei nākamsezon. Laikam jāsāk būs ar vimbu copi, ko nekad mūžā neesmu mēģinājis.
Ja būs baigais sals, tad apkures rēķinu piesūtīšu Edukam Es arī gribu pavasari!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ziema tik sākusies,bet jūs par pavasari.Janvāra sakumā,kad copes bodē pirku mazmakšķerītes viens onka prasija vai tad ledus būs,es viņam atbildēju-kur liksies un sēdēsim uz ledus aprīlī
Ziema tik sākusies,bet jūs par pavasari.Janvāra sakumā,kad copes bodē pirku mazmakšķerītes viens onka prasija vai tad ledus būs,es viņam atbildēju-kur liksies un sēdēsim uz ledus aprīlī
- pieņemas spēkā! Es tikai nesaprotu, kāpēc mīnus 30grādi februārī tiek uzskatīts par arktisko aukstumu? Manuprāt pilnīgi normāla februāra temperatūra mūsu klimatiskajos apstākļos ir -20-30grādi Decembris nebija normāls, tagad vis ir normas robežās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)