[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: eduks, Zivinens, kapracis  
Vēžotāju pļāpātava
kreisaisDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:36 | Ziņa # 1156
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Nu tā jau ir. Cerams badakāšu un mudjilu būs mazāk kā normālu vēžotāju :)

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

kapracisDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 10:33 | Ziņa # 1157
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
ērces gan gar ūdensmalu ir savairojušās trakoti daudz.....spēj tik lasīt nost:(

kreisaisDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 08:40 | Ziņa # 1158
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Kau kā aizdomīgi maz vēžošanas atskaišu.... svilpo
Augusta beigas, septembra sākums galīgi nav sliktākais laiks taada

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

parcopiDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 08:44 | Ziņa # 1159
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tak visi klusē kā partizāni :D
Kaut kad drīz briestu pāspēt savu dzeloņvaigu vēžu lomu skaita ziņā :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 09:22 | Ziņa # 1160
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 10:24 | Ziņa # 1161
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Eduks - ibio! Es tieši šonedēļ kādu vakaru taisījos iet, a tagad Tu man visu sabojāji :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

actuelDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 18:02 | Ziņa # 1162
Grupa: Vēžotāji
Komentāri: 12
Reputācija: 0
Kluba Vadiba
Labprāt piedalīšos atskaitē par noķertiem vēl 2 vēžiem,platspīļu gan un palieli.Esmu ieciklējies uz vienu upīti,ceru ,ka rezultāti būs labāki tajs pieminētajās augusta beigās.Pats esmu Valmierā un patiesībā vēžu
vietas nezinu, tādēļ esmu tai upītei uzsēdies.Esmu diezgan neatlaidīgs,tādēļ vakar vakarpusē atkal tur biju,tā teikt iepazīt vēžu dzīvi.Iemetu dažās vietās mailes,gan galvas,gan gabalus cerībā ieraudzīt tos rāpuļus,bet 2st.laikā paliku tikpat gudrs vēžos kā biju.Un diezgan neticami,bet tajs džungļos tālāk no tilta arī zābaku pēdas pamanīju,
laikam man virziens pareizs.
Man ir speciem vēl vairāki jautājumi lai lomi neizpaliktu.
Tātad: 1.Vai ir kaut kādi augi kur vēži vairāk apgrozās un vai,teiksim,ūdensaugu zonā kur viscaur upei dziļums ap
50-70 cm ir vērts mēģināt? Kādreiz esmu dzirdējis,ka tie augi ar ovālām lapiņām kas garos kātos(lapiņas peld pa virsu) patīkot vēžiem.
2.Tā upe ietek ezerā pēc 3-4km varbūt tur ar var meklēt vēžus.Ezers visapkārt zālēs,pamīksts krasta dibens,aiz zālēm kante aiziet uz 4m.Ja tādā ezerā viņi dzīvo,tad kur tos varētu sastapt,zālēs?,aiz?dziļumā? Atkāpei.Vispār diezgan kautkas nedzirdēts,bet tā ezera krastā pulka gadus atpakaļ bruņurupuci esmu atradis(dzīvu,īstu)
3.Nu,teiksim tās upes līkumā es veiksmīgi,pieņemsim,šonakt noķeršu kulīti(šķiet Jaunsudrabiņa termins) ar vēžiem,droši vien,ka nākamnakt
noķeršu 2-3. Jautājums ,cik tad man būtu jāietur pauze tai vietā līdz tur atkal parādīsies vēži,kāda pieredze jums citiem?
Gari,bet pļāpātava tak.

BorodaDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 18:40 | Ziņa # 1163
Grupa: Dzēstās
Quote (actuel)
Atkāpei.Vispār diezgan kautkas nedzirdēts,bet tā ezera krastā pulka gadus atpakaļ bruņurupuci esmu atradis(dzīvu,īstu)

Tas būs bijis purva bruņurupucis. Reti sastopams. :)

kapracisDatums: Trešdiena, 22.08.2012, 19:21 | Ziņa # 1164
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

eduksDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 10:16 | Ziņa # 1165
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba

actuelDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 12:32 | Ziņa # 1166
Grupa: Vēžotāji
Komentāri: 12
Reputācija: 0
Kluba Vadiba

eduksDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 12:36 | Ziņa # 1167

kapracisDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 12:41 | Ziņa # 1168

eduksDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 14:21 | Ziņa # 1169

kapracisDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 14:58 | Ziņa # 1170

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv