tur vajag parakāties un var pašu vellu atrast - pāris gadus atpakaļ divus tam līdzīgus pasūtiju, ja atmiņa neviļ, tad izsolē vinnēju katru pa dolāru + bija free shipings, kas beigās gan nebija free, bet kādi 2 vai 3 ls, bet toreiz no tā čalīša piepirku vēl pāris ķīniešu brīnumus klāt un sanāca tiešām pa saņķikiem...ja vēlāk būs brīvāks brīdis, ta pameklēšos
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
uzliksi likmi kādi 2 dolāri un domāju, ka būs Tavs it kā ir arī free shippings, ja uzrakstīsi pārdevējam, domāju, ka varēsi sarunāt vairākus par tiem pašiem kapiķiem
p.s. šis gan izmēros liekās maziņš
šitie nav īsti labi, jo vēzis var no tiem fiksi izrāpties! diezgan bieži tie ir jāpārbauda, ja grib treknāku lomu. Zivinenam ir daži šitādi un viņš jau recenzijas izsniedza:) angliski es nerubīju, bet cik apskatījos piedāvājumu- tādam pašam murdam ir arī19$ cena....
nu nezinu...man liekas, ka priekš vēžiem galīgi nav ne vainas, un šim jābūt diezgan lielam Hudīnī, lai no turienes tiktu ārā, bet tā kā neesmu eksperts - var jau būt
Zivinens, kas ir diezgan liels experts par vēžu darbību un psiholoģiju:))- ir nokonstatējis, ka šie no tāda tipa murdiem atrod ceļu uz āru diezgan fiksi!:) ar viņiem jau, protams, var darboties, bet vienkārši-biežāk ir jāpārbauda.
Sorry Zivniek, piekritīšu kapracim (un, izrādās, Zivinenam :D) šis priekš vēžiem, tiešām, ir sū.. Smieklīgākais, ka mans iemesle pat nav kaprača/zivinena pieminētais, bet gan, manuprāt, tik smalks linums kā šajos ar galīgi nerullē (manis paša rūgtā pieredze - nepērciet šos, ja gribat pie vēžiem tikt) ...
eduks, tā jau nav, ka viņos nelien iekšā spīļainie-to mēs ir kopīgā pasākumā ar Parcopi un Zivinenu pārbaudījuši!
Lien, bet slikti, manuprāt... Redzi, es pat esot krītiņu fans (neapšaubāmi labākie rīki, pie aktīvās vēžu amatierzvejas) lieku pāris murdiņus, jo reti kad ir 5 labie punkti, kur var ar krītiņiem darboties, tāpēc esmu regulāri iemēģinājis arī murdiņus. .. Tie taisnstūrveida ar ļoti smalko (grūti pat nosaukt par linumu) linumu ir izgāzušies, apaļie, kā attēlā iepriekš, strādā ciešami īstajos punktos, bet nu ja nav straumes, nošķeltā konusa tipa krītiņš tiešām valda visu pasākumu...
Ko tur mocīties ar tiem ķīniešiem,der- neder,lien nelien.Vajadzīgs brīvs vakars,drāča un linums,ko kaut ar vaļīgiem mezgliem,bet par kapeikām var nopirkt pat būvmateriālu veikalā.Nu sačoks pa pieciem gadiem vēl nav izjucis.
Sveiki! Nu nav man sanācis aizlaist uz to bāzi Daugavpils ielā, bet varu pateikt tā- braucot centra virzienā pa daugavpils ielu ap numuru 50-51 īsti neatceros kreisajā pusē ir sarkana ķieģeļu ēka-laikam divstāvīga un tur ari ir!Ja brauks tad ari atradīs-kāda birka jau uz durvīm ir. Nezinu kas tur šogad daras, mēģīnāšu nākamnedeļ aizlaist, es gadu atpakaļ pirku tādus kā kapracis ielika bildi. Bij dāžādu diametru utt. ņēmu sev un čomam 30gb-maksāja 2.50, bet takā vairumā atdeva pa 2.20. Bij ari tās kastītes pa 1.10-veikalā maksā 2-3ls un man šajās kastitēs ir gājis pat ļoti labi!sūdīgi tas ka vieglas un pakaras zālēs, nenogrimst līdz galab, bet iet labi
tas daugavpils veikals ir ko zivniekam ieteicu kur linumu iegādāt maiļu tīklam. tas ir tas SIA "lāsa 100" http://www.sportera.lv/lv/catalogue/nets/ tur gan gatava produkcija, gan izejas materiāli plašā izvēlē. pirku detaļas maiļu tīklam.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!