[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: eduks, Zivinens, kapracis  
Vēžotāju pļāpātava
kapracisDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 11:00 | Ziņa # 1036
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Zivnieks, par cik sanķikiem un cik piegāde šurpum izmaksās?

ZivnieksDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 13:05 | Ziņa # 1037
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tur vajag parakāties un var pašu vellu atrast - pāris gadus atpakaļ divus tam līdzīgus pasūtiju, ja atmiņa neviļ, tad izsolē vinnēju katru pa dolāru + bija free shipings, kas beigās gan nebija free, bet kādi 2 vai 3 ls, bet toreiz no tā čalīša piepirku vēl pāris ķīniešu brīnumus klāt un sanāca tiešām pa saņķikiem...ja vēlāk būs brīvāks brīdis, ta pameklēšos :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 14:47 | Ziņa # 1038
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
re ku piemēram šis -
http://www.ebay.com/itm....0wt_952

uzliksi likmi kādi 2 dolāri un domāju, ka būs Tavs :) it kā ir arī free shippings, ja uzrakstīsi pārdevējam, domāju, ka varēsi sarunāt vairākus par tiem pašiem kapiķiem :)

p.s.
šis gan izmēros liekās maziņš

kapracisDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 16:13 | Ziņa # 1039
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
šitie nav īsti labi, jo vēzis var no tiem fiksi izrāpties! diezgan bieži tie ir jāpārbauda, ja grib treknāku lomu. Zivinenam ir daži šitādi un viņš jau recenzijas izsniedza:)
angliski es nerubīju, bet cik apskatījos piedāvājumu- tādam pašam murdam ir arī19$ cena....

martiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 16:52 | Ziņa # 1040
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
šitādus var arī LV nopirkt. neatceros cik maksāja, bet nu ne vairāk kā 2$ arī bija.
man viņi likās aizdomīgi un atdevu laukos muteres bračkam.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 17:01 | Ziņa # 1041
Stāstnieks
nu nezinu...man liekas, ka priekš vēžiem galīgi nav ne vainas, un šim jābūt diezgan lielam Hudīnī, lai no turienes tiktu ārā, bet tā kā neesmu eksperts - var jau būt :)

kapracisDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 20:21 | Ziņa # 1042
Zivinens, kas ir diezgan liels experts par vēžu darbību un psiholoģiju:))- ir nokonstatējis, ka šie no tāda tipa murdiem atrod ceļu uz āru diezgan fiksi!:)
ar viņiem jau, protams, var darboties, bet vienkārši-biežāk ir jāpārbauda.

eduksDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 20:30 | Ziņa # 1043
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
re ku piemēram šis -
http://www.ebay.com/itm....0wt_952

Sorry Zivniek, piekritīšu kapracim (un, izrādās, Zivinenam :D) šis priekš vēžiem, tiešām, ir sū..
Smieklīgākais, ka mans iemesle pat nav kaprača/zivinena pieminētais, bet gan, manuprāt, tik smalks linums kā šajos ar galīgi nerullē (manis paša rūgtā pieredze - nepērciet šos, ja gribat pie vēžiem tikt) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

kapracisDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 21:01 | Ziņa # 1044
eduks, tā jau nav, ka viņos nelien iekšā spīļainie-to mēs ir kopīgā pasākumā ar Parcopi un Zivinenu pārbaudījuši!

eduksDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 21:09 | Ziņa # 1045
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (kapracis)
eduks, tā jau nav, ka viņos nelien iekšā spīļainie-to mēs ir kopīgā pasākumā ar Parcopi un Zivinenu pārbaudījuši!

Lien, bet slikti, manuprāt...
Redzi, es pat esot krītiņu fans (neapšaubāmi labākie rīki, pie aktīvās vēžu amatierzvejas) lieku pāris murdiņus, jo reti kad ir 5 labie punkti, kur var ar krītiņiem darboties, tāpēc esmu regulāri iemēģinājis arī murdiņus. .. Tie taisnstūrveida ar ļoti smalko (grūti pat nosaukt par linumu) linumu ir izgāzušies, apaļie, kā attēlā iepriekš, strādā ciešami īstajos punktos, bet nu ja nav straumes, nošķeltā konusa tipa krītiņš tiešām valda visu pasākumu...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

paganels(pp)Datums: Trešdiena, 04.04.2012, 22:08 | Ziņa # 1046
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Ko tur mocīties ar tiem ķīniešiem,der- neder,lien nelien.Vajadzīgs brīvs vakars,drāča un linums,ko kaut ar vaļīgiem mezgliem,bet par kapeikām var nopirkt pat būvmateriālu veikalā.Nu sačoks pa pieciem gadiem vēl nav izjucis. svilpo

esmu tur,kur neķeras:).

SienāzisDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 21:07 | Ziņa # 1047
Grupa: Vēžotāji
Komentāri: 38
Reputācija: 0
Kluba Vadiba
Sveiki! Nu nav man sanācis aizlaist uz to bāzi Daugavpils ielā, bet varu pateikt tā- braucot centra virzienā pa daugavpils ielu ap numuru 50-51 īsti neatceros kreisajā pusē ir sarkana ķieģeļu ēka-laikam divstāvīga un tur ari ir!Ja brauks tad ari atradīs-kāda birka jau uz durvīm ir. Nezinu kas tur šogad daras, mēģīnāšu nākamnedeļ aizlaist, es gadu atpakaļ pirku tādus kā kapracis ielika bildi. Bij dāžādu diametru utt. ņēmu sev un čomam 30gb-maksāja 2.50, bet takā vairumā atdeva pa 2.20. Bij ari tās kastītes pa 1.10-veikalā maksā 2-3ls un man šajās kastitēs ir gājis pat ļoti labi!sūdīgi tas ka vieglas un pakaras zālēs, nenogrimst līdz galab, bet iet labi alus

BebrsDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 21:21 | Ziņa # 1048
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Atvainojos bet kāpēc vēžu ķeseles jāpērk par naudu, vai ta uztaisīt nevar ? :D

Nav bildes- nav zives :D

spulgitsDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 21:53 | Ziņa # 1049
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Ja kādam vajag 5 krītiņus varu uzdāvināt. svilpo vezis

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 21:53 | Ziņa # 1050
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
tas daugavpils veikals ir ko zivniekam ieteicu kur linumu iegādāt maiļu tīklam.
tas ir tas SIA "lāsa 100" http://www.sportera.lv/lv/catalogue/nets/
tur gan gatava produkcija, gan izejas materiāli plašā izvēlē.
pirku detaļas maiļu tīklam.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv