Pēc Eduka stāstiem septembrī labiem lomiem jābūt Kapracis - domā tie nav no dīķa audzēti speciāli tirgošanai?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Var jau būt, bet kaut kā īsti negribās tam ticēt. Teiksim, ja es gribētu pārdod zivis, es regulāras piegādes nevarētu solīt, jo ir reizes, kad necopē un viss...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tad jāzvana pa to telefonu un jātaisa kontrolpirkumi:)) vēzis nav zivs, to var ilgāku laiku uzglabāt. un viss jau atkarīgs no cenas un pieejas tai lietai! ja nopietni pieiet lietai un cena laba, tad jau sezonā var nokāst diezgan!
Mūsdienās jau maz kas izbrīna, visādi var gadīties
Pats tik nākamnedēļ uz beigām tikšu,tagad darbi,tad 1-5 dien ekskursija,pēc tam nāksies iekavēto atgūt. Tajā sludinājumā vēži 100% nav no dīķiem,Salacas pilsetas teritorijā iegādājoties sezonas licenzi var ķert līdz apnikumam,bet tur labi vietas jāpārzin.Un arī tur kur es biju šos ķert upes mala izbrista kā šoseja,brīnos ka pie laba loma vēl tikām,bišku laikam pieredze nostradāja kur likt,no kuras puses+ laba zakuska vēžiem
izskatās, ka sākusies atkal čaulas maiņa dzeloņvaigu vēžiem
Pa manam, tak viņi visu laiku maina čaulu, jo vairāk par vienu noķert nevar
Tak domā, kas es vienā un tajā pašā upes posmā visu laiku lieku krītiņus? Tik dumjš jau neesmu Pirmajā reizē 100% patraucēja vējainais laiks un lietus. Otrajā un trešajā reizē iespējams jau notika daļēja čaulas maiņa, piedevām otrajā reizē mēs pēc 23:00 jau aizbēgām, jo odu uzbrukumi bija neizturami, bet pretlīdzekļa nebija. Un tajā copes reizē, kad ieliku netālu murdiņu, tad pa dienu ierāpās diezgan smuks eksemplārs, bet tikai viens. Drīzāk jau tiešām tagad maina viņu to savu bruņu un pārāk nelien ārā Gan uz septembri tikšu arī pie kāda normāla vēžu loma!