Es šonedēļ kādu vakaru mēģināšu dzeloņvaigus vaigā apskatīt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad vakar nolēmu atkal pamēģināt patvarstīt deloņvaigu vēžus. Jau sākums diez ko veiksmīgs neizdevās, jo vietas, kur biju plānojis vēžot, bija aizņemtas ar makšķerniekiem. Nācās palikt vietā, kur iet seklums un tad seko strauja kante. Liekot iekšā murdiņus, spēru vienu soli par daudz un pats ieslīdēju līdz krūtīm ūdenī Šī iemesla dēļ krītiņus nemaz neliku, saliku vien četrus murdiņus, jo kattreiz, lai izvilkt krītiņu, vilkt nost bikses man nebija vēlmes Tā nu sēdēju un kūkoju, bet blakus man visu laiku skraidīja kaut kāds burunduks(nezinu kaut kāds žurkveidīgais bija), reizēm pat pietuvojās ļoti tuvu un gribēja izrevidēt manas somas saturu. Tad es šim uzspīdinu ar prožektoru un tas laižās, pēc tam atkal zogas klāt somai Nosēdēju līdz gandrīz 22:00 nolēmu vilkt ārā murdus, un jau pirmajā bija tradiocionālais viens vēzis Es šamējo ieliku spainītī un gāju pēc pārējiem murdiem. Atradu tikai divus no palikušajiem trim Laikam bija noripojis pa kanti ar visu striķi trešais. Nu neko, gribēju nobildēt savu vienīgo vēzi, bet tā ar vai nebija spainītī Vai nu kaut kā izlīda(mazais dimdiņkāpostu spainis), vai tas burunduks aizstiepa, kamēr es pārējos murdus vilktu arā Rekordam(4gb) pat nepietuvojos, bet savu vienu tomēr dabūju Taj;a vietā vairs nemēģināšu. Tur gar krastu pa tumsu ar nekāda kustība nenotika. Kaut kā tā
Burunduka pēdas
Kaut kāds tumšs šķidrums, smaržo pēc anīsa. Liekas, ka kāds vēžus nedaudz paslaktējis ar šo... Vai varbūt kāds copmanis barībai licis klāt.
Aizbraucu un dabūju ārā to murdiņu ar savu pretbrakaru ierīci Iekšā bija tradicionālais viens vēzis Un divi bija pieķērušies no ārpusies, bet atlaidās pie krasta. Laikam vajag tomēr īsakus murdiņus, toreiz signālnieki ar visu laiku no ārpuses snaikstījās
Tāds neliels izskatās Pamēģini mazos kantainos murdiņus, tajos šie salien dikti ātri. A šos apaļos garos vislabāk ir likt vismaz uz diennakti. Labāk pat uz vēl ilgāku laiku
Parcopi - tas jau Tev sāk palikt par ieradumu Es zinu kā Tu vari tikt pie loma, jo viens Tev ir vienmēr Izcel to vienu un nes visus rīkus uz mašīnu, tad nāc atkal pa jaunu un laid iekšā, tā jau būs cita vēžošanas reize un atkal viens būs. Tā 100reizes un būs labs loms
Quote (Alberts)
Pamēģini mazos kantainos murdiņus, tajos šie salien dikti ātri. A šos apaļos garos vislabāk ir likt vismaz uz diennakti.
Pilnībā piekrītu!
Pats burtiski tikko biju Lielupē un man mazajos diezgan labi kāpa iekšā, pat tumsa nebija jāgaida
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Zivinens jau ar to pašu teica un tas arī pierādījās jau pie signālvēžiem Būs jāiegādājās papildus murdiņi, nekas neatliek