[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: eduks, Zivinens, kapracis  
Vēžošanas lomi
parcopiDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:15 | Ziņa # 316
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es šonedēļ kādu vakaru mēģināšu dzeloņvaigus vaigā apskatīt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:18 | Ziņa # 317
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

AlbertsDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:30 | Ziņa # 318
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

parcopiDatums: Otrdiena, 18.09.2012, 23:36 | Ziņa # 319
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Dzeloņvaigu vēži sūkā. Sīkāk rīt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 13:49 | Ziņa # 320
Multimakšķernieks
Tātad vakar nolēmu atkal pamēģināt patvarstīt deloņvaigu vēžus. Jau sākums diez ko veiksmīgs neizdevās, jo vietas, kur biju plānojis vēžot, bija aizņemtas ar makšķerniekiem. Nācās palikt vietā, kur iet seklums un tad seko strauja kante. Liekot iekšā murdiņus, spēru vienu soli par daudz un pats ieslīdēju līdz krūtīm ūdenī :D
Šī iemesla dēļ krītiņus nemaz neliku, saliku vien četrus murdiņus, jo kattreiz, lai izvilkt krītiņu, vilkt nost bikses man nebija vēlmes :D
Tā nu sēdēju un kūkoju, bet blakus man visu laiku skraidīja kaut kāds burunduks(nezinu kaut kāds žurkveidīgais bija), reizēm pat pietuvojās ļoti tuvu un gribēja izrevidēt manas somas saturu. Tad es šim uzspīdinu ar prožektoru un tas laižās, pēc tam atkal zogas klāt somai :D Nosēdēju līdz gandrīz 22:00 nolēmu vilkt ārā murdus, un jau pirmajā bija tradiocionālais viens vēzis :D Es šamējo ieliku spainītī un gāju pēc pārējiem murdiem. Atradu tikai divus no palikušajiem trim :( Laikam bija noripojis pa kanti ar visu striķi trešais. Nu neko, gribēju nobildēt savu vienīgo vēzi, bet tā ar vai nebija spainītī :D Vai nu kaut kā izlīda(mazais dimdiņkāpostu spainis), vai tas burunduks aizstiepa, kamēr es pārējos murdus vilktu arā :D Rekordam(4gb) pat nepietuvojos, bet savu vienu tomēr dabūju :D Taj;a vietā vairs nemēģināšu. Tur gar krastu pa tumsu ar nekāda kustība nenotika. Kaut kā tā :)

Burunduka pēdas :D

Kaut kāds tumšs šķidrums, smaržo pēc anīsa. Liekas, ka kāds vēžus nedaudz paslaktējis ar šo...
Vai varbūt kāds copmanis barībai licis klāt.

Vēžošanas vieta un prožektora gaismas zaķis :)
Pielikumi: 4820947.jpg (35.6 Kb) · 0908469.jpg (44.5 Kb) · 4847795.jpg (29.0 Kb)

jutrixDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 16:01 | Ziņa # 321
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Aigar - kā vienmēr :D
Ceru ka tas pazudušais murds nebija manējais?!... svilpo nene

The most dangerous animal in Japan is ninja

BorodaDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 16:09 | Ziņa # 322
Grupa: Dzēstās
Tas nebij burunduks, bet visiem zināmā vāvere. :D

spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 16:25 | Ziņa # 323
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
parcopi ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 17:04 | Ziņa # 324
Multimakšķernieks
Aizbraucu un dabūju ārā to murdiņu ar savu pretbrakaru ierīci :)
Iekšā bija tradicionālais viens vēzis :D
Un divi bija pieķērušies no ārpusies, bet atlaidās pie krasta. Laikam vajag tomēr īsakus murdiņus, toreiz signālnieki ar visu laiku no ārpuses snaikstījās :)

Pielikumi: 5496029.jpg (125.9 Kb) · 0596494.jpg (62.2 Kb)

AlbertsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 17:33 | Ziņa # 325
Tāds neliels izskatās :)
Pamēģini mazos kantainos murdiņus, tajos šie salien dikti ātri. A šos apaļos garos vislabāk ir likt vismaz uz diennakti. Labāk pat uz vēl ilgāku laiku :)

kreisaisDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 17:41 | Ziņa # 326
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Parcopi - tas jau Tev sāk palikt par ieradumu :D
Es zinu kā Tu vari tikt pie loma, jo viens Tev ir vienmēr :)
Izcel to vienu un nes visus rīkus uz mašīnu, tad nāc atkal pa jaunu un laid iekšā, tā jau būs cita vēžošanas reize un atkal viens būs. Tā 100reizes un būs labs loms :D
Quote (Alberts)
Pamēģini mazos kantainos murdiņus, tajos šie salien dikti ātri. A šos apaļos garos vislabāk ir likt vismaz uz diennakti.

Pilnībā piekrītu! ja

Pats burtiski tikko biju Lielupē un man mazajos diezgan labi kāpa iekšā, pat tumsa nebija jāgaida :)

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 17:52 | Ziņa # 327
Multimakšķernieks
Zivinens jau ar to pašu teica un tas arī pierādījās jau pie signālvēžiem :)
Būs jāiegādājās papildus murdiņi, nekas neatliek :)

kapracisDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 20:48 | Ziņa # 328
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

kreisaisDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 13:02 | Ziņa # 329
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Noslēdzu nesen Lielupē sezonu. Noslēgums diezgan švaks, pat 50gb nesalasīju. Tagad atkal sāksies ilgā sezonas gaidīšana vezis

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

AlbertsDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 13:11 | Ziņa # 330
Man ļoti līdzīgs noslēgums, bet ar signālvēžiem vezis1

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv