kāds ir labākais kostīms ziemai no Norfin? skatos, ka daudzi staigā tajos extreme 2 a kas vainas discovery? jeb varbūt vēl kāds cits ir labāks? nekādu kosmosu jau man nevajag, iesakiet kaut ko, kam cenas/kvalitātes attiecība laba.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Labāks extreme3. p.s. palasies, ko NG raksta par tiem kostīmiem. CL, laikam. Ja, kas, tad aizbrauc pie meistara ciemos uz Salmo. Parunājies un viss būs štokos. Viņš no rītiem ir Daugavgrīvas ielā. Man ir vecs Norfin Arctic, bet tas nav labākais noteikti. Silts jau ir bet, gadi 4-5 jau pagājuši. Vajadzētu ko jaunu, bet man ir tik daudz vajadzības, ka nespēju saprast, ko pirmo vajag.
Vot tagad man jautājums - ja brauc ar ričāgu ziemas apstākļos, kāda būtu labāka cepurīte, vēlams ar kādu makšķernieku firmas logo. Tā lai labi elpo, bet nelaiž vēju caur.
Vot tagad man jautājums - ja brauc ar ričāgu ziemas apstākļos, kāda būtu labāka cepurīte, vēlams ar kādu makšķernieku firmas logo. Tā lai labi elpo, bet nelaiž vēju caur.
Kādus cimdus jūs izmantojat ziemā no ledus un kādus laivā, rudenī/pavasarī?
Rudens/pavasara cimdus neesmu vēl sev atradis. Bet tur vajag kādus no Gore Tex materiāla. Bet ar tiem tāpat nedrīkst cilāt enkuru. Uz to brīdi ir vai nu jānevelk cimdi, vai jāuzvelk lieli gumijas cimdi pa virsu. Savādāk tie Gore Tex cimdi ātri noberzīsies un nepildīs savu funkciju.
Ziemā, uz ledus - tur savukārt labāki visa veida flīsa cimdi. Pats lietoju pavisam vienkāršus Salmo flīsa cimdus, tikai noņēmu nost tos pirkstu pārsegus. Man viņi tikai traucēja. Es pārsvarā darbojos ar bļitku un bieži vien cimdus vispār nelietoju, bet ja ir liels vējš un/vai lieli mīnusi, tad man ir ērti šādi. Ar mormišku tas nebūs ērtākais variants un salīgākām rokām droši vien arī bļitkojot labāk būs flīsa pirsktaiņi, ko vajadzības gadījumā ērti var novilkt un uzvilkt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāda ir pieredze ar neoprēna cimdiem? Es domāju salīgajām rokām, kā vēju aiztur, vai palīdz uzturēt siltumu. Profitackle džeks teica, ka, ja salst, tad neoprēns nelīdzēs kļūt siltāk. Es domāju T 0 līdz +15°C.
Neoprēna cimdi pasargās no vēja un mitruma. Īsti viņi nesilda gan. Bet, ja rokas ir sausas un vējš netiek klāt, tad ar to bieži vien pietiek. P.S. Necilā enkuru ar neoprēna cimdien, ātri sabojāsi.