Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neko neesmu iegādājies no tās, kas šajā tēmā ietu iekšā. Vnk pamanījus, ka nav tādas tēmas, kur apspriest apģerbu vai apavus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man ir norfin arctik, jau 3 gadi, nopirku uz atlaidēm. Bet tie extreme 2 un 3 esot labāki. Cimdus praktiski nelietoju, jo, ja pašam silti, tad rokas īpaši nesalst. Galvenais ir cepure un kapuce. Jo viss siltums caur pauri iziet. Zābaki Lemigo siltie. Arī trešā sezona. Bet nu sāk deformēties, nākošgad vajadzētu jaunus, tikpat vieglus. Tā kā ledus sezonu atklāju tikai tad, kad ir drošais ledus, neesmu peldošo komberi iegādājies ...
Nu jau div sezonas vicoju sarkanmelnajā SeaFoxā. Lietoju apmēram no +5* rudenī līdz +5* pavasarī. Laivā forši, silti un sausi. Tā kā ziema man pamatā ir pirmais un pēdējais ledus, tad arī tur pašā laikā.. lai jau saka, ka sūdi negrimsotot, bet labāk nodrošināties Ja daudz jāiet, svīst, protams, bet termoveša veic savu darbu.. Patreiz domāju par kādu elpojošo lietustērpu vasarai, jo tomēr pie +10* un vairāk , bet lietū, ērtie, planie un kompakties lietustērpi, kuri neelpo, tomēr padara tevi iekšā tikpat slapju kā ārā.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Patreiz domāju par kādu elpojošo lietustērpu vasarai, jo tomēr pie +10* un vairāk , bet lietū, ērtie, planie un kompakties lietustērpi, kuri neelpo, tomēr padara tevi iekšā tikpat slapju kā ārā.
Varu ieteikt vasaras kostīmu ARCTIX (somu ražojums) cena aptuveni 70.00 LVL labakais no pret lietus kostīmiem.
Jysk saliekamie kresli pa 3.98ls Nekadi izturigie jau nav, toties leti. Gan jau paris copes iztures
Palasiju parcopi teikto par Jysk un paskatijos tiešām saliekamais krēslis tikai 6euro , bet es pasūtiju pa 25 tādu pašu , ceru varēs atteikties ( itkā man ir tādas tiesības)
es šogad nopirku jaunu depo pa kaut kādiem 7 eur - smuku, pelēku. bet nu ar šitiem lētajiem jārēķinās, ka tie nav uz ilgo. vismaz tiem, kam tuvu 100 vieglākiem svariem ir galīgi ok.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Pa 25 euro gan jau pa kapeiku izturīgāki stieņi krēslam