jā vieglie putinieki, tie, kas www.albakors.lv akcijā pa 14,99 LVL tagad jau met pakaļ pa desmit latiem. bet nu nekas jau arī daudz tur vairs nav palicis ir vēl palicis praktiski tikai viens izmērs - 41/42 es ne priekš copes. savējiem ko laukos pa dubļiem brist.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
ok, nāks tuvāk - padošu ziņu. es domāju, ka vēl pāris nedēļas droši nē, bet tad jau gan varēs sākt skatīties. es gribu tā, lai ir plusos un saulīte silda, bet tagad jau atkal kārtīgu ziemu sola.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Boroda - nu pagājušogad uz gruntenēm izmantoju un nebija īsti starpība šī barība, vai kaut kāa pirktā Salmo. Bet lētāk krietni Pludiņcopei šo ar jaucu klāt paštaisītajām barībām. Šitais maišelis tieši kā uz sezonu un nemaksā nenieka
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Var sakapāt sliekas, vai iebarot ar motili. Nekas cits nenāk prātā, ko var iemaisīt.
man ir aizdomas, ka asari nepiebarosi. asaris ir jāmeklē un kad atrod, tad fiksi jāskalda tas pie nosacījuma, ja šim ir apetīte. ja nav, tad tāda čakarēšanās vien sanāks.
sveiki makskernieki ,man jums ir loti svarigs jautajums -ar ko var viegli,vai vispar pievilinat linus ,un uz ko vini tiesi vizlabak , vai labi keras .Esmu vai baribu velams tadu, ko var iegut majas apstaklos vai kaut kur ara
sveiki makskernieki ,man jums ir loti svarigs jautajums -ar ko var viegli,vai vispar pievilinat linus ,un uz ko vini tiesi vizlabak , vai labi keras .Esmu vai baribu velams tadu, ko var iegut majas apstaklos vai kaut kur ara :)
boroda: tas ir cipa tas sliekas ? un kur tadas salasit ?
Slapjā naktī, pa tumsu ar lukturīti. Īsi nopļautā zālienā utt... dažreiz veco lapu kaudzēs... Galvenais, lai mitrums no gaisa, tad labāk lasās. Bet roka un reakcija jāpiešauj. Ir vēl viens veids, bet to te nestāstīšu. Var bēdīgi beigties...