bums kaut kādus bomjus tirgo priekš butēm. iemet aci CL viņa sadaļā. pie ginta esot.
Teleskops jūrai tākā nederēs jo kā nekā smiltis un ātri aizies pa pieskari,skalot pēc katras jūras copes nez vai gribēsies.Tas tik mans viedoklis bet ja vajag tik sezonai tad būs ok un 15 Ls tā ir normāla cena Bums kātiem. Karpu kāts pa tādu cenu diez vai būs.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Cikt tad bieži sanāk uz to jūru aizbraukt? Teleskopam biku krāsa paiet nost un viss. Un nav jau grūti paņemt pēc copes izskalot. Ieteiktu aiziet uz tirgu un paskatīties, tur ir visādi brīnum bomji par lētām naudām. Kā jau iepriekš rakstīju man ir Black Mamba 2.gab, Salmo Tele carp 2.gab un vēl viens Balzers. Starpības nekādas slotas kāts ir un paliek slotas kāts.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Itkā jau mans piedāvājums bij domāts tieši viņam un ja līdz rītvakaram nepieteiksies tad kātiņš tiks nākošajam gribētājam. Diemžēl tas neesi Tu, bet esmu Tevi sadzirdējis un ņemšu to vērā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)