pēzdīgo reizi, kad biju ķīsītī uz vienas dzīvās ar pludu maucu ar 0.2 pļac, vot tad gan čura bija biksēs...nafig...tievāku par 0.27 nelikšu...un vispār...ja nevajag tālu metienu, tad var maukt kaut ar 0.5...galvenais jau pavadiņa
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
pēzdīgo reizi, kad biju ķīsītī uz vienas dzīvās ar pludu maucu ar 0.2 pļac, vot tad gan čura bija biksēs...nafig...tievāku par 0.27 nelikšu...un vispār...ja nevajag tālu metienu, tad var maukt kaut ar 0.5...galvenais jau pavadiņa
Es uz dzīvo kad sestdien biju vispār pavadu neliku - a ja nu kas nūpītnāks pajem!?
uz zandartu pīckām jau pavadas ar nelieku, tik vien mono ap 0.25 biš īsaku par metru, bet ščukāri šogad nervus sačakarējuši...pēdējo reizi jau maucu ar pavadām, bet līdakām ar pavadām vairs negaršoja
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien ieskrēju Salmo veikalā pēc līdaku āķiem un paķērās arī viens vobleris. Pavadiņas man ir, pamazām gatavojos līdaku copei uz dzīvo, kura cerams drīz sāksies
"Fīderis" man jau ir, līdz 90gr, ar to pagājušajā gadā arī ķēru, bet vajag vēl kādu maktenāku bomi Karpu kāti no "lētā gala" ir realitāte?