Tad jau jūs esat progresējuši.Man vēl līdz jums jāaug! Jautājiens: Esmu izvēles priekšā.Gribās iepirkt fotoaparatusu.Izvēle krīt starp conon vai nicon.Ko labu vai sliktu varat ieteikt?
Urmass www.dpreview.com var iečekot fotoaparātu modeļus, redzēt kādas bildes sanāk dažādi fotogrāfējot, salīdzināt dažādus modeļus utt. Parakņājies, gan jau sapratīsi. Lai salīdzinātu fotoaparātus laba lapa
par spogulenēm esmu dzirdējis profesionālu fotogrāfu sarunas, ka ja tev darbā iedod fočēt ar nikon, tad tas ir sods runa par dienas fotogrāfiem. cik zinu, tad profiņi tomēr izvēlas canon. ar canon spogulenēm filmē filmas un seriālus. piemēram lapsa virtuvē, doktors hauss, izlaušanās. ar video kamerām vairs neko nefilmē, jo canon fotokamera ieliek gan ar kvalitāti, gan cenu. protams, tās fotokameras budžetsdroši vien ir cits nekā esi ieplānojis man personīgi simpatizē canon powershot G sērijas kameras (G12) maza ērta, kvalitatīva. tagad viņiem viena jauna sērija - X. maita dārgs, bet esot labs. bet nu spogulene ir spogulene. tai tev jārēķinās, ka vajadzēs arī kādu objektīvu nopirkt, jo kit objektīvi ir butaforija normāls objektīvs sākot no 300 latiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šī fotografēta tikai 2 gadus un 1 mēnesi atpakaļ. Skatoties uz benzīna cenu liekas bezgalīgi tāla pagātne. Fonā Liepājas Metalurgs debesīs stumj sarkanu dranķi