100% nebija visas ar pieniem un ikriem. Vismaz man. Bet kādu laiku jau vēl ķersies. Šovakar biju uz mola, bet ne makšķerēt - veči velk diezgan labā tempā, bet tikai mola galā. Tiem, kas bija molam pa vidu, tiem cope bija pašķidra
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
100% nebija visas ar pieniem un ikriem. Vismaz man. Bet kādu laiku jau vēl ķersies. Šovakar biju uz mola, bet ne makšķerēt - veči velk diezgan labā tempā, bet tikai mola galā. Tiem, kas bija molam pa vidu, tiem cope bija pašķidra
Tāpēc ka īstā vieta arī ir mola galā ja laiks normāls. Ja jau ir ar tukšiem vēderiem, tad nedēļa maksimums! Intruder, maucam pirmdien?
Šorīt uz pāris stundām ar čomu biju pieskŗējis uz M-salas moli - no 9.00 - 12.00 + 2.7 kg reņģu... Tā kā reņģu vēl daudz un visā mola garumā, daži copēja pat tur kur vēl nav mola
Mēs ķērām gandrīz paša mola sākumā... vislabāk ķērās pie paša mola - pat tad kad vienkārši noliec kātu atpūtināt un iemērc āķus ūdenī
Viens onka tā arī ķēra - tipa kā ziemā ar mormeni - rezultāti bij
Copes kaimiņš noķēra mēra vimbu uz reņģu sistēmu! Ilgi skatījās un brīnījās
Bijām šodien uz mola. Es, Sheriff un Anatolijs. Pa fikso nedaudz virs kilo pie paša mola saķēru un laidos prom. Sheriffam ar bija virs kilo un arī brauca prom, bet Anatolijs vēl palika. Tagad droši vien jau pilns maiss
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Heisaa! kaa vienmeer kjeeraas vakar un riit:) Laicinsh super, pasauljojos:)Zivis maz, toties nokjeeru uz regju aparaata plici un raudu:) Apraavu visus liidzpanjemtos svinus un metu mieru.Shogad sezonu uz rengjeem nosleedzu, bet vinjas veel kjeraas, taa ka m ir veelme droshi! Zinaataaji saka ka uz Bolderaajas mola kjeraas krietni labaak, gan lielaakkas gan krietni vairaak.Ja visiem var ticeet tad pa paaris stundaam 8kg var savilkt:)
Biju vakar aizbraucis uz molu, ar domu par reņģēm. Reņģes pie mola manīt varēja, bet neķērās. Tad pārtaisīju makšķeri par pludiņmakšķeri. Noķēru piecus gana smukus asarus, vienu plici un divas raudas. Vēl trāpījās četri pavisam mazi taimiņi, ko palaidu vaļā, un viens bullītis.