vakar esot baigā lieputrija bijusi (šis gan tikai baumu līmenī) bet esot bijuši vīri, kam trāpijušies padsmit kg!!!
Jā,pilnīgi reāli, kad vēl kā daži sakabina pa 10 āķiem un velk pa 10 reizē tad pāris stundās var padsmit saķert. Pats gan tik daudz neķēru pat kad ķērās, jāzin tak mērs!
Reņges šodien mazturbija M- salā.... tautas gan daudz uz abiem moliem, daži pat no laivām ņēmās...kāds jau vilka arī dupletus (tie kas tuvāk zvejnieku tīklam:).. Man knapi mazpadsmit pa 3 stundām...
Bet vietējie matadori teica ka kļovs bijis aizvakar - pāris stundās Rimi maiss pilns esot bijis...
Šodien es Sheriff un Intruder bijām uz mola renģēs Kad es aizminos, tad Sheriff jau bija priekšā:
Te viņš izvelk reņģi
Te man trāpījās duplets, bet bija arī pāris reizes pa trijām
Sanāca mums arī mazs misēklis, ka sapinās auklas visiem trijiem un divas reņģes sēdēja uzreiz uz diviem āķiem....kā zināt kam pieķērās?
Kad es aizbraucu, Sheriff un Intruder vēl palika makšķerēt Mājās nosvēru, man pa trim stundām 1,5kg Intruder un Sherifam varētu būt ļoti līdzīgi, bet baigās iespējams būs vairāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Heisa! Nu mēs ar Intruderi ar īpaši ilgi nepalikām, es aprāvu pēdējos svinus un āķus un likāmies mierā:) Īpaši jau ar vairs neķērās, pa kādām 10 varbūt noķērām vēl.Man kopsvars 2,2kg Vējš un ne pārāk aktīvā cope absolūti nesabojāja šo patīkamo nodarbi. Tā ka reņģes vēl ar pilniem vēderiem, tad vēl kādu laiku var paķert.
Cik ilgi apmēram tās renģes vēl ķersies no moliem. alus
Es pats maija sākumā nebiju Latvijā, bet cik sapratu pavasaris bija pavels. No tā izriet, ka reņģes sāka nārstot vēlāk.Copes laikā sapratu ka pilni vel vēderi, pats neķidāju, jāprasa Aigaram un Sandim, cik procentuāli vel ar ikriem un pieņiem. Ja laiks turēsies silts, var iznārstot un aiziet nedēļas laikā, tā kā jāķer mirklis:) Pats arī gribu vēl paspēt, bet ne brīvdienās, neiesaku, ja nu vienīgi būt tur 7 no rīta lai aizsistu vietu, bet nav teikts ka tajā ņems:)