skaļi paziņo ka esi makšķernieks, nevis vizāžists.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bijām no sestdienas uz svetdienu Jūrkalnes pusē. Visi pirmo reizi ,bet cope bij lieliska,ja neskaita lielo vēju. Kopumā 57 butes lielākā 547g. Ņēma uz garneles ,bet dažas patrāpijās ari uz naktstārpa.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
uz kuru tad pusi mauksiet?kaut kā pašlaik darba tā pavairāk saskrējies un darba dienās nespīd It kā sestdien ar viens kadrs piedāvāja braukt,bet nu vēl mosh vajag pagaidīt ,lai visi aplaužas un tad ierasties uz razdaču:))
Zivnieks Mēs kā parasti,visu daram bez īpašas sagatavošanās.Nolemsim jau braucot uz kurzemes pus. Mašinka itkā jau nokomplektēta.Ja nu vienīgi piesiesim tavu ufimku un aidā!!! Uldeens Neaplaužas tikai tie,kuri sēž mājās!
Zivnieks - mēs jau varam kaut kad sakooperēties un aizmaukt, tikai jāatrod vēl kāds līdzbraucējs, lai lētāk sanāk. Vienīgi es galīgs iesācējs šajā jomā un nekad butēs neesmu bijis
ja tā ir tā ar plastmasas trubiņām, tad galīgi nepiekrītu!!! gan es, gan čomi dēļ viņām ir pakāsuši taimiņus/mencas, jo izturība tiem knibučiem plastmasas galos ir zem katras kritikas, paprovē mājās tā straujāk aiz āķa pastiept, redzēsi....ja izturēs plastmasa, tad neizturēs mezgls ar kuru pavada ir piesieta pie plastmasas....sistēma priekš butēm nav slikta, bet pakāst skaistu bonusu nav tā vērts... man pretsavērpēji vislabāk patīk ar savērpto drāti, tai man ir lielāka uzticība - tās var arī veikalos atsevišķi nopirkt (protams var arī pats uztaisīt) un uztaisīt sistēmas labu labās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
un vēl...āķi tām sistēmām arī ir briesmīgi - mīksti tā kā...labāk neizteikšos labi tikai un vienīgi lai izņemtu āķi no butes, jo tos var izlocīt ārā :D, bet lai noturētu kādu bonusa fišiņu....
Neko no tā visa nesaprotu. Es droši vien piekārtu svinu gabalu, pāris pavadiņas ar āķiem un mestu iekšā
un savu buti tāpat izviltu bet visi tie knibuči, bibuči, pērlītes un sitas figņas ļauj tai butei to ēsmu labāk atrast un piesaista papildus uzmanību + pretsavērpēji arī vajadzīgi, jo savādāk pavadiņas drīzi nebūs lietojamas