Tas,ka āķis locās ir pluss, arī jūrā tas mēdz kaut kur aizķerties, ja zivs ierij, nekas neizstiepjas, ja iekabinās kur citur bez problēmām var dabūt laukā nepakāšot neko. Tas tā, no mana skatījuma. Līdz šim neviens taimis vai cita zivs nav manīta, ja gadīsies, tad sākšu domāt. Nekad, nekas no tās sitēmas nav noplīsis. Un vēl, arī svinus izmantoju daudz mazākus nekā vairums copmaņi. Ir pat ar 30gr. copēts un stāv uz vietas,ka prieks.
Zelma, ja rudenī aizbraukšu pie bračkas, tad būs vien Tev jākoļijās un viss jāparāda
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zelma nestrīdos, tik izsklāstu savu necilo pieredzi.... man personīgi āķis nekad nekur nav aizķēries, ja aizķerās, tad tikai svins - starp akmeņiem, vai kur nebūt citur, bet bonusa zivis gan man ir sanācis pakāst...tamdēļ šo sistēmu izmantoju tikai pirmajā savā ķeršanas sezonā, un gan es, gan čomi šo sistēmu ir atzinuši, kā pilnīgi nelietojamu...ja tik ļoti patīk tās pērlītes, tad tās var pārlikt uz kādas nebūt drošākas sistēmas p.s. tās tik tiešām ir tikai manas domas Ne, asakas!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
un par sviniem tas protams, ir atkarīgs tikai un vienīgi no jūras stāvokļa - ar 30 gramiem domāju, ka sakultā jūrā nepacopēsi arī manā arsenālā nebija trakie svini, līdz brīdim, kad aizbraucot līdz jūrai nācu pie slēdziena, ka man ir jākar galā divi svini, lai kaut cik ēsmu noturētu uz vietas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es ceru, ka rudenī sanāks pie bračkas aizlaist un pie reizes viņu arī uz copi aizvilkt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nevaru, tās ir maiņas, ka man jāatsrādā, jo bija brīvība uz salidojumu Es jau tā nebūšu savā maiņā un ne savas maiņas samainīt nevaru
A par visādām sistēmām - ar bušu sistēmām man nav nācies strādāt, bet esmu dažādi eksperimentējis ar dažādām spiningošanas sitēmām, reņģu sistēmām un grunteņu sistēmām.......īstenībā ir tā ka, jo vienkāršāka sistēma, jo labāka un drošāka!