Kāds no forumā plāno piedalīties LČ jūras makšķerēšanā no krasta?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es pagājušo gadu izlaidu, šogad laikam atkal piedalīšos, bet ar citu pārinieku - ar bračku. Boroda vairs negrib, bet bračka tieši grib pamēģināt!
Es pagājušo gadu izlaidu, šogad laikam atkal piedalīšos, bet ar citu pārinieku - ar bračku. Boroda vairs negrib, bet bračka tieši grib pamēģināt! hello
Cik esmu novērojis, tad bračkām parasti veicas! Tad nu jums abiem ne butes, ne mencas!!!
Dalība apstiprināta. Šogad parcopi.lv atkal būs pārstāvēts Jūras makšķerēšanas festivālā no krasta. Šoreiz bračku sastāvā
Vakar biju aizbraucis līdz jūrai. Gribējās noķert kādu buti un pie viena patestēt sistēmas sacensībām, bet jūra baigi atkāpusies. Uz pirmo sēkli gandrīz ar īsajiem zābakiem var aizbrist. Vējš no krasta un necope pilnīgākā
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Nakts no sestdienas uz svētdienu tika pavadīta pie jūras Jūrkalnes pusē.Butes ķērās diezgan pašvaki.Ūdens ar kaut kur jūra aizmucis.Iespējams ar brišanu jūrā, rezūltāti būtu bijuši labāki.Kopumā man izdevās pievekt padsmit butes 2.6kg svarā,ķēru uz garneles,renģes un raudas.Laiciņs gan bija foršs pie jūras.