Bijam Mikeļtorni-no 14 uz 15 oktobri- udens tiešam atkapies-kas brīda talak noķera drusku vairak.Es no krasta dabuju tik 9 gb-vairak cope bija uz salaku.Nakti bija diezgan pamatiga mīgla un veiš bieži mainijas.
J0ni - salaka ir reņģe. Krievu valodā. A salaka, ko Tu domā, krieviski ir korjuška. Tāpēc reizēm ir nesaprašanās. Mums salaka ir salaka, a krieviski runājošiem salaka ir reņģe! Tā vot!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Brīvdienās bija doma aizbraukt, nedaudz "patrenēties" bušu festiņam, bet bija tādi viļņi un vējš, ka drīz vien parāvu pēdu no turienes. Pāris butes tik dabūju. Provēšu šonedēļ kādu reizi!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Kā par brīnumu, vismaz pagaidām rāda ciešamu laiku uz sestdienu. Bet zinot sinoptiķu prognozes pareizību....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Viss, man viss salikts un sakārtots bušu festiņam!
Viss, man viss salikts un sakārtots bušu festiņam! hello
Pieliec tiem zapaskas kātiem šoklīderi. Nu vismaz 5 m. Tad ar vari pidžināt 3 nr. piramīdas. Tāpat jums būs krasta vējš, varēs mest uz nebēdu 120-150m,ja aukla pietiks. Ko Tev iedevu, vienam token nav 100m.