Ja vēl par to jūru, tad Irbes ietekai tīkls priekšā - ar visiem karogiem. Apmēram 100 m jūrā iekšā, bet nosedz visu ieteku. Tas bija pagājušo svētdien.
nu tā. biju kolkas ragā 4dien vakarā. copmaņu daudz. ar dažiem aprunājos. atbildes dažādas - cits velk, cits nē. cits runīgs, cits nē jau promejot satiku vienu super pozitīvu vīru, kam ķērās, kurš bija runīgs, laipns un visādi citādi patīkams cilvēks. atpakaļ nākot pēc apmēram 30 min viņam spainis jau bija pilns ar izķidātām butēm promejot viņam prasīju vai kolkā bodē ir garneles un līdz cikiem bode varētu būt vaļā. izstāstīju kur došos šonakt, šis man paskaidroja kāda tur gultne, ko var gaidīt, kur utt. atpakaļ nākot atdeva man savas atlikušās sasaldētās svaigās reņģes, jo viņam vairs tiešām nebija tās vajadzīgas. viņam ķērās lopā! citiem - kā nu kuram.
pats mēģināju pasēdēt naktī košragā. pasēdēju no kādiem 22:00 - 1:00 nevienas butes aprunājos ļoti pozitīvā gaisotnē arī ar kolēģiem blakus. šiem vakarā esot bijis ok, bet tad kā ar nazi nogriezts. kamēr es tur biju arī šie neko neizvilka sapratu, ka miegs vērtīgāks pirms smagas dienas un devos pie miera. pirmā bušu cope šogad pa tukšo - pirmo reizi mūžā šitāds fiasko pie jūras.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)