Es braukšu jaunedēļ, kad iegriezīsies viegls DR vēš. Un saķeršu visu to, kas jums šajā weekendā pienāktos. Ventspils zvejnieki dosies zvejā un būs viegli pie svaig brēč tikt.
Zivniek, es sāku gatavoties copei. Nupat ieliku krāsnī 2kg speciālās bušu ēsmas, lai nedaudz apbrūninās, jo visiem tak skaidrs, ka uz jēlu nekas nejem. Lietoju tradicionālās piedevas +vēl 2 special no manas pieredzes. Ceru, ka viss notiksies!
Zivniek Biju bišķiņ izgājis - aukstā kūpiņa degustācija pirtī u.c. smalkas izdarīšanās, va zinies. Bet priekšlikums ir foršs, tik jāaizskrien paskatīties, vai tirgū ir iespējams nopirkt brēču.
V-pils tirgū brēčas nav un līdz 1.dienai arī nebūs- štākeris, kā nekā. Nav brēčas - nav arī copp' iekš to jūrj', vo. Būs vien jāseko vimplīgā pēdējā komentā ieteiktajam - man atvaļinājums aš līdz 2. novembrim.
nu skaties pats es tikko no tirgus...ienācās smuka, trekna reņģīte, paķēru arī saujiņu ar salaciņu.... vispār tirgus ar zifteli pilns, bija arī daudz bušaki 0.8-1.3 Ls pa kg, bet paskats uz viņām užasnijs gandrīz nenoturējos un paķēru nēģīšus, bet maka satura palika žēl...šur tur pa smukam ščukāram gulšņāja - tādas uz 5-7kg starp brekšiem bija iemaldījušies arī zanderīši ap 20cm, pajautāju vai tie arī brekši, šī man saka, ka nē, asarīši redz esot klāt tikuši lūk, lieliska iespēja tikt pie zandarta miesas par 0.45 ls pa kilogram svaiga paskata bija arī baltijas lasīši, viena memme vilka uz 7 kg ar baigo punci - tur ikrus varētu nenoēsties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
tikko pabiju iekš copes bodes, nopirkt pāris sīkumus, lai cops rītā izdotos ērtāks netīšām nopirkās arī viena gartavā sistēma - dikti jau interesanta - ar bimbuļiem, kas tumsā spīt, rota lapiņa, un uz āķiem uzdrākalēts kalmārveidīgs gumijas radījums ar taustekļiem, kombinācijā ar garneli, man liekas izskatīsies dzīvs radījums, ko noteikti vajag apēst....kā arī pohu rezultātā, tikko izdomāju baigo perversiju - nogriezīšu zeķubiksēm vienu kāju nost, sakapāšu čiplokus, kurus ievīstīšu zeķbiksē, lai aroms rastos...moš nostrādā ja būtu slepenais atraktors, tad ar to piesūcināta zeķbikse noteikti nostrādātu...varētu maukt bez visas brēčas vopšim rītā būs baigā eksperimentu diena.....parasti, gan tie beidzas ar to, ka pats ierastākais ir labākais, bet nu....manīs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu tā. Glaunā ackaite. Bija labi. Es gandrīz izturēju. Pirmā bute no mūs company, bij mana. Man atklāti bazarējot, bij ph tās butes, galvenais, ka tiku uz jūrj! Nu un visi citi ar dabūj pirmās butes un vēl cmuk bonuss! Vienvārd sakot, visiem gāja lab un vēl superlab. Cope jūrjā ir super forš!!! Paldies manām auklēm!:DDD
Brīvdienās biju netālu no Ventspils. Sestdienas vakarā cope bija švaka, naktī arī, bet svētdien no rīta līdz pat pusdienlaikam pavilkāmies diezgan labi. Skaitīt neskaitīju, bet mūsu trīs cilvēku kompānijai bušu pietika! Nogurums gan vēl tagad jūtams no tā svaigā gaisa
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...