Labs loms. Tiko no jurjas.Jēma lopā - tā nekad vēl netiku vilcis.Kaut copes kolēģim bij labāk.Šamam pīcka aprīkota ar 4 āķiem.Bij reizes kad uz visiem reizē pa butei.Īsāk sakot,cope mērāma megapeifikos! :))
Es nezinu. Ja braukšu, tad noteikti padošu ziņu. Man tagad brīvdienās visu laiku darbs, varu tikai darbdienās...ij ta reti... A darbdienā pievākt pilnu mašīnu, lai brauciens nesanāk mega dārgs, ir pagrūti Katrā gadījuma, ja kas, tad dodu ziņu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es (mēs 2) taisos uz jūrj. 1 vieta vēl ir. Izbraucam sestd. no rīta, atpakaļ svētdien pa dienu, vai kā sanāks. Maršruts Spils-Rīga-jūra, turp atpakaļ. Varbūt kāds netiek uz to festjivaļ, bet pacopēt vēlas?
īsa atskaite pa bušu copi vakar: Copes ilgums 9:00-20:00 Līdz plkst. 12:00 pa bikam un diezgan sīkas. no 12:00-16:00 varētu teikt, ka pilnīga necope. Un 17:00 kā sāka copēt tā spannelis piecopējās diezgan fiksi,viena otra pat tajā nelīda iekšā.