Beidzot redzu līdaku - skauž. Labāk nebūtu redzējis
Asari ar smuki!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es vakar, ja kas, biju tieši tur, kur notiksies bļitkošanas sacensības. Ledus labs, tikai uzkāpšana ne visur bija iespējama, bet līdz sestdienai domāju, ka būs riktīgi čikiniekā, tagad jau mīnusi dara savus plusus Kas attiecas uz copi, tad tādas īsti nebija un visi ātri aizbēga, bet toties tie, kas tika noķerti, visi bija virs 80gr. Mazāku nebija
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Tikko zvanīja Anatolijs. Telefonreportāža no notikumu vietas Gaiļezerā Pa stundu neviena cope, uz ledus vēl 12cilvēki un nevienam necopē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mainīju vietu. Gāju uz vietu, kur jau divas ziemas esmu pa kādam 300niekam dabūjis. Ledus vietām viss ar gaisa burbuļiem, tādas vietas pēc iespējas centos apiet
Jaunajā vietā atklājās, ka pa ceļam esmu pazaudējsi motiļu kastīti Nu neko, izurbu sešus āliņģus un sāku darboties ar bļitkiņu. Jau drīz vien ieteicās sīks ašuks, kas tika ielaists atpakaļ šādā veidā
Pārsvarā sīki, ko uzreiz metu atpakaļ. Te sekoja straujš cirtiens rokā, piecirtu. IR! Lielais! Velku uzmanīgi, jau ievelku āliņģī, uz mani skatās kā minimums 300gr asara seja. Te man nervi neizturēja un gribēju izcelt šamējo ar roku. Un protams aukla nedaudz atbrīvojās, asaris notirinājās.....un atkabinājās no bļitkiņas Nu neko, vismaz pārliecinājos, ka tajā vietā ir tādi arī šogad! Pēc tam noķēru vēl pāris sīkos, bet tas bija arī viss. Žēl, ka bija pazudusi motilu kastīte, iespējams būtu bijis labāk, bet to nekad nevar zināt. Divus asarus, kurus nebiju uzreiz atlaidis, tagad atlaidu un devos mājās
Es ar šodien biju copēt. Šoreiz tiešām Daugavas attekā Ķērās, bet nu sīki gan. Pa trim ar pus stundām noķēru 9 uz mājām aiznesamus asarus. Lielākais no tiem ap 150gr