Protmas ka vajag. man labāk patīk plāns, tievs volframs, gaurmu kādus 25-30 cm vajadzētu. Starp citu uz to šķērseni kas bildē ir pārdesmit līdakas noķertas, vidējais 3 žuburis sen pazudis(nav stiprinājuma). Līdz ar to copējot biži ir tā ka pirms paņem pāris reizes uzsit, šodien no 6 līdakām vias ieprieks "pabrīdināja" ka ņems.
Pagājušo ruden švāģers no Laimīgās zemes starp citiem prezentiem bija atvedis divas tvisterveidīgas gumijzivis ar iekausētu āķi un svinu.Tad nu neveiksmīgi mēģinot noķert kādu zanderīti,papeldināju šamās,secināju,ka būtu labas arī ziemā,jo šancēja kā šķērsenes....bet tikai secināju,jo pēc stundas palika kā nodeva Daugavai !0m dziļumā
Skaidrs par pavadām, man tieši kaut kur tādas bija no plāna volframa Paldies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Paldies visiem, kas mani iedrošināja kāpt uz Ķīšezera ledus. Ledus bija labs, 10-15cm pat ezera vidū. Par lomiem lai stāsta Aigars. Vismaz es lielās kaijas (nezinu precīzi, kā sauc) pabaroju. Tās maitas izvēlīgas, ēd tik asarus, bet ķīšus neaiztiek.
Nav īsti laika atskaiti rakstīt, bet varu pateikt tikai to, ka bija super! Super diena, super kompānija, cope ar samērā laba Te pie ezera mlg2, Anatolijs, Zivnieks, Dadziic un Boroda
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bija arī zivis Anatolijam un Mlg2, bet neveicās ar izmēru. Anatolijs arī pirmais aizbēga, jo nosala. Sals knieba diezgan. Ķīšus un mazus asarīšu mēs uz visiem ar saķērām veselu armiju, kaijas ar tika pabarotas. Īsāk - super diena!
Ar J0ni šodien pabijām uz Svētes upes, kur atklājām sezonu zemledus copei! J0ņa paturētais loms(sīkuļi, bet priekš sezonas sākuma patīkami) Man ar lomu šoreiz tā pašvakak(tik 2 asari un raudele)
Visu zivis izrādītas,uzskaitītas, a Boroda laikam vienīgais bez zives palicis
Bija, bija arī Borodam. Bija divi pirmie asari Viņš kaijas baroja ar savām zivīm
Jums ar J0ni ar pa skaisto!