[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
BebrsDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 22:04 | Ziņa # 1246
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Protmas ka vajag. man labāk patīk plāns, tievs volframs, gaurmu kādus 25-30 cm vajadzētu. Starp citu uz to šķērseni kas bildē ir pārdesmit līdakas noķertas, vidējais 3 žuburis sen pazudis(nav stiprinājuma). Līdz ar to copējot biži ir tā ka pirms paņem pāris reizes uzsit, šodien no 6 līdakām vias ieprieks "pabrīdināja" ka ņems.

Nav bildes- nav zives :D

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 21.12.2012, 22:37 | Ziņa # 1247
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Pagājušo ruden švāģers no Laimīgās zemes starp citiem prezentiem bija atvedis divas tvisterveidīgas gumijzivis ar iekausētu āķi un svinu.Tad nu neveiksmīgi mēģinot noķert kādu zanderīti,papeldināju šamās,secināju,ka būtu labas arī ziemā,jo šancēja kā šķērsenes....bet tikai secināju,jo pēc stundas palika kā nodeva Daugavai !0m dziļumā

esmu tur,kur neķeras:).

parcopiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 22:40 | Ziņa # 1248
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Skaidrs par pavadām, man tieši kaut kur tādas bija no plāna volframa :) Paldies!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 17:08 | Ziņa # 1249
Grupa: Dzēstās
Paldies visiem, kas mani iedrošināja kāpt uz Ķīšezera ledus. Ledus bija labs, 10-15cm pat ezera vidū. Par lomiem lai stāsta Aigars. Vismaz es lielās kaijas (nezinu precīzi, kā sauc) pabaroju. Tās maitas izvēlīgas, ēd tik asarus, bet ķīšus neaiztiek. :D

parcopiDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 19:46 | Ziņa # 1250
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nav īsti laika atskaiti rakstīt, bet varu pateikt tikai to, ka bija super! ja
Super diena, super kompānija, cope ar samērā laba :)
Te pie ezera mlg2, Anatolijs, Zivnieks, Dadziic un Boroda :)
From Uz ledus

From Uz ledus

Zivnieks pirmais steidz ledu lūkoties :)
From Uz ledus

Tad jau visi pārējie :)
From Uz ledus

Jau uz ledus :)
From Uz ledus

From Uz ledus

Pirmie lomi :)
From Uz ledus

From Uz ledus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 19:46 | Ziņa # 1251
Multimakšķernieks
Mans pirmais :)
From Uz ledus

Laikam es :)
From Uz ledus

Ne es :)
From Uz ledus

From Uz ledus

From Uz ledus

Mans paturētais loms :)
From Uz ledus

Dadziiša paturētais loms :)
From Uz ledus

Ejam prom :)
From Uz ledus

From Uz ledus

Zivnieka paturētais loms :)
From Uz ledus

Bija arī zivis Anatolijam un Mlg2, bet neveicās ar izmēru. Anatolijs arī pirmais aizbēga, jo nosala. Sals knieba diezgan. Ķīšus un mazus asarīšu mēs uz visiem ar saķērām veselu armiju, kaijas ar tika pabarotas. Īsāk - super diena! ja

jutrixDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 19:54 | Ziņa # 1252
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Forši jums gājis ja hello

The most dangerous animal in Japan is ninja

martins_Datums: Sestdiena, 22.12.2012, 20:10 | Ziņa # 1253
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Pa foršo bildītes! Malači!

Rīt kāds kur dodas?

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 20:34 | Ziņa # 1254
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
martins_
es nē, bet tagad droši varu teikt, ka viss ķīsis ir skrienams :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

je6kaDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 20:44 | Ziņa # 1255
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
(parcopi)
Bija arī zivis Anatolijam un Mlg2

Visu zivis izrādītas,uzskaitītas, a Boroda laikam vienīgais bez zives palicis :D

Bet kopumā, izskatās feini jums gājis un lomi arī forši! ja

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

martins_Datums: Sestdiena, 22.12.2012, 20:47 | Ziņa # 1256
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Zivnieks, arī šī ir laba ziņa.. :)
būs jau biki jāuzlien paraistīt, tad paļaujoties uz Tevis sniegto info, laidīšu ar bori uz pleca :) uz Tavu atbildību :D

je6kaDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 20:52 | Ziņa # 1257
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Ar J0ni šodien pabijām uz Svētes upes, kur atklājām sezonu zemledus copei!
J0ņa paturētais loms(sīkuļi, bet priekš sezonas sākuma patīkami)

Man ar lomu šoreiz tā pašvakak(tik 2 asari un raudele)

Rīt atpūta, a pirmdien jau atkal uz ledus! Vo tā! ;)
Pielikumi: 1025527.jpg (66.1 Kb) · 2374681.jpg (59.1 Kb)

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

parcopiDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 21:04 | Ziņa # 1258
Multimakšķernieks
(je6ka)
Visu zivis izrādītas,uzskaitītas, a Boroda laikam vienīgais bez zives palicis

Bija, bija arī Borodam. Bija divi pirmie asari :D Viņš kaijas baroja ar savām zivīm :)

Jums ar J0ni ar pa skaisto! ja

ZivnieksDatums: Sestdiena, 22.12.2012, 21:07 | Ziņa # 1259
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
martins_
Šitā nesaki :D bet vajadzētu būt skrienamam visur...vismaz pāri visām tām dziļajām gravām ledus sākot no 10cm uz augšu.....

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Sestdiena, 22.12.2012, 21:24 | Ziņa # 1260
Zivnieks, ibio peso, vispirms točno skrienams, tagad jau vajadzētu būt skrienamam.. :D
kas būs, ja Tevi vēl papratināšu? :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv