iju dzirdējis, ka esot ūdens uzmests augšā, ja tā, tad pēc šiem mīnusiem būtu jābūt ok....
Nezinu gan kā būs pēc šiem mīnusiem ,bet šodien ar vien vēl visi grāvji vaļā !!!!! Bijām skolai pēc eglītēm ,piesmēlu kājas dabūju iesnas ,jutos gandrīz vai kā bijis uz copi Jā,aizmirsu piebilst ka eglītes arī sazāģējām ,tikai baigi kretīniskas
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nezinu gan kā būs pēc šiem mīnusiem ,bet šodien ar vien vēl visi grāvji vaļā !!!!! Bijām skolai pēc eglītēm ,piesmēlu kājas dabūju iesnas ,jutos gandrīz vai kā bijis uz copi Jā,aizmirsu piebilst ka eglītes arī sazāģējām ,tikai baigi kretīniskas
Koļijies pēc kādām eglītēm tu tur gāji un ar ko
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Es pēc pusstundas uz Ķīsi laižu. Vēlu gan sanāks, bet gribējās vienreiz mēnesī izgulēties arī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad biju šodien uz nepilnās divām stundiņām ezerā. Ledus labs, pūtiens diezgan maktens. Noķēru četrus mazus asasīšus, visus uz bļitkiņu. Visi momentā tika amnestēti. Uz mormeni nebija neviena cope. Viena cope uz bļitku bija baigi labā, gandrīz makšķeri izrāva no rokām. Sekundes divas arī pavilku kaut ko, bet nospruka Kaut kā tā, esmu apmierināts, vismaz svaigu gaisu paelpoju. Tagad sestdien uz Vecdaugavu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju Mežaparkā. Atradu vairākās vietas, kur ideāli ķerās ķīši Asarus neatradu. Bet redzēju, ka viens velk, ar kuru kopā braucām tramvajā, bet negribējās viņu apurbt Rīt moš palūrēšu kas Daugavā notiek, bet parīt Vecdaugavā ar Aigaru
Zivniek - Vecdaugavā man vismaz asari ir gandrīz vienmēr. Ok, izmērs ir cita runa, bet vismaz gandrīz vienmēr tos uz bļitku var pavilkties, a Ķīsī var atrast pigu
Ja ķīsī ir ledus (tur kur man gribās), tad es varētu mēģināt gandrīz apsolīt, ka tur būs arī cepams jūrnieciņš... a tā šnega, kas V-daugavā ķerās.....nu nezinu, nezinu vienīgi uz kādu ščukārīti ar dzīvajām paspēlēties...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu nezinu, nezinu....kaut kā ticība Ķīsim ziemā galīgi nav Tur eju, tikai kad pa fikso gribās uz ledus uzskriet, jo vismaz nekur nav jābrauc Un vispār Vecdaugava kā ūdenstilpne man kaut kā nedaudz tuvāka sirdij, vienīgi šis gads tur bija galīgi garām ar lomiem. Bet nu ok, vēl rītdiena starpā, moš arī pamainam plānus. Ja kas, tad