[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
urmaasDatums: Piektdiena, 14.12.2012, 23:01 | Ziņa # 1171
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ohoi jautrīši. ;)
Ja brauksiet uz lilastainas vāveres dūņās dzirnas maļ.... ,tad ieteiktu vismaz kādam no jums pačert līdzi "paklausīgo tumšādaino" :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 14.12.2012, 23:02 | Ziņa # 1172
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Sak ,sataisijāties? man atkal jāšeptē divās maiņās Rudens zandartu cope jau aizgāja tu...tū. Nu...., nu jūs mani sapratāt-pedantiskas atskaitītes ,lūdzu .Trīsvārdu un bez foto neģeld.

esmu tur,kur neķeras:).

mlg2Datums: Piektdiena, 14.12.2012, 23:11 | Ziņa # 1173
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 119
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (urmaas)
pačert līdzi "paklausīgo tumšādaino" :)

nu šodien jau bikiņ labāk, bez brišanas varēja uzkāpt un nokāpt

kam tici,tas ir

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 14.12.2012, 23:15 | Ziņa # 1174
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
T
Quote (mlg2)
nu šodien jau bikiņ labāk, bez brišanas varēja uzkāpt un nokāpt

tagad skaidrs kur bijāt

urmaasDatums: Piektdiena, 14.12.2012, 23:29 | Ziņa # 1175
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (paganels(pp))
nu jūs mani sapratāt-pedantiskas atskaitītes ,lūdzu .Trīsvārdu un bez foto neģeld.

Rīt itkā varētu biku patirināt.Bet jāaizlaiž līdz alfai un jāiepērk jaunas kausu apukšas rāmīšos.Lai var redzēt kā murmuli piesienu.Savādāk tagad ražo tik tievas aukliņas,ka neredz ko vērt. ;)

eduksDatums: Piektdiena, 14.12.2012, 23:56 | Ziņa # 1176
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Šodien 57 asari uz bļitku. Joprojām galīgi nav žora - māgas tukšas - kaut kad pirms svētkiem šķiet ka būtu vēl jāparauj spurainajiem :). Piekusu galīgi no tās copes, zivu tīrīšanas, jāiet drīz čučāt... Rīt takš atkal uz copi! :D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

paganels(pp)Datums: Sestdiena, 15.12.2012, 00:00 | Ziņa # 1177
Quote (urmaas)
.Bet jāaizlaiž līdz alfai un jāiepērk jaunas kausu apukšas rāmīšos.Lai var redzēt kā murmuli piesienu.Savādāk tagad ražo tik tievas aukliņas,ka neredz ko vērt.

pļac es bik nolohojos.Laiciņu atpakaļ K-rautā bija neliela lupa statīvā+ar diviem grozāmiem knaģeļiem apukšā.Nodomāju ka būtu noderīga štelle ziemas loriņu izgatavošanai...un tikai nodomāju.Sapirku visādus sū...,bet par lupu piemirsu.Abas nākamās reizes matiju tik noputējušu cenu šilti- nieka 3,5 latvijas rubuļi bļin...

paganels(pp)Datums: Sestdiena, 15.12.2012, 00:03 | Ziņa # 1178
Quote (eduks)
Šodien 57 asari uz bļitku. Joprojām galīgi nav žora

Jā nu galīgi nav žora.......,nepavisam nav žora,tas nav žors.....57,...bļin....

urmaasDatums: Sestdiena, 15.12.2012, 00:10 | Ziņa # 1179
Quote (paganels(pp))
Sapirku visādus sū...,bet par lupu piemirsu

Āreče nu.Nāk jau tie gadiņi kad roka par īsu,lai avīzi normāli palasītu un pelēkais disks ar vairs visus megabaitus nesaglabā!
;)

parcopiDatums: Sestdiena, 15.12.2012, 00:21 | Ziņa # 1180
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (eduks)
Šodien 57 asari uz bļitku. Joprojām galīgi nav žora

Izlepis lielskungs :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kreisaisDatums: Sestdiena, 15.12.2012, 09:27 | Ziņa # 1181
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Man tie rotani atgādina bullīšus. Garša, starp citu, arī līdzīga. Bet nu pa skaisto! ja
Es divreiz šamos esmu ķēris, diezgan interesanti.
Eduks - labs loms! ja
Man pašam sezonas atklāšana sanāca sanāca ar slapju kāju.....jā, jā, ielūzu ar vienu kāju un labi, ka nebija dziļš. A lomā tika kādi 10 cepamasari fish

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

je6kaDatums: Sestdiena, 15.12.2012, 14:20 | Ziņa # 1182
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Man te uzpeldēja jaut. vai Lobes ezers ir perspektīvs zemledus copei, varbūt kāds ir pabijis tajā peļķē pēdejo gadu laikā!? svilpo

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

martins_Datums: Sestdiena, 15.12.2012, 15:46 | Ziņa # 1183
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
je6ka,
Manuprāt tīri karogu poligons.. bet šad tad jau arī tādu copi vajag :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

je6kaDatums: Sestdiena, 15.12.2012, 16:39 | Ziņa # 1184
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote (martins_)
Manuprāt tīri karogu poligons.. bet šad tad jau arī tādu copi vajag :)

Nav jau ne vainas arī karogam tik paralēli tam vajag nodarbi, savādāk tā pagarlaicīgi :)

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

urmaasDatums: Sestdiena, 15.12.2012, 16:55 | Ziņa # 1185
Tur veselīgāk ir ar šķērsenēm ducināt.:)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv