Sak ,sataisijāties? man atkal jāšeptē divās maiņās Rudens zandartu cope jau aizgāja tu...tū. Nu...., nu jūs mani sapratāt-pedantiskas atskaitītes ,lūdzu .Trīsvārdu un bez foto neģeld.
nu jūs mani sapratāt-pedantiskas atskaitītes ,lūdzu .Trīsvārdu un bez foto neģeld.
Rīt itkā varētu biku patirināt.Bet jāaizlaiž līdz alfai un jāiepērk jaunas kausu apukšas rāmīšos.Lai var redzēt kā murmuli piesienu.Savādāk tagad ražo tik tievas aukliņas,ka neredz ko vērt.
Šodien 57 asari uz bļitku. Joprojām galīgi nav žora - māgas tukšas - kaut kad pirms svētkiem šķiet ka būtu vēl jāparauj spurainajiem :). Piekusu galīgi no tās copes, zivu tīrīšanas, jāiet drīz čučāt... Rīt takš atkal uz copi!
.Bet jāaizlaiž līdz alfai un jāiepērk jaunas kausu apukšas rāmīšos.Lai var redzēt kā murmuli piesienu.Savādāk tagad ražo tik tievas aukliņas,ka neredz ko vērt.
pļac es bik nolohojos.Laiciņu atpakaļ K-rautā bija neliela lupa statīvā+ar diviem grozāmiem knaģeļiem apukšā.Nodomāju ka būtu noderīga štelle ziemas loriņu izgatavošanai...un tikai nodomāju.Sapirku visādus sū...,bet par lupu piemirsu.Abas nākamās reizes matiju tik noputējušu cenu šilti- nieka 3,5 latvijas rubuļi bļin...
Šodien 57 asari uz bļitku. Joprojām galīgi nav žora
Izlepis lielskungs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man tie rotani atgādina bullīšus. Garša, starp citu, arī līdzīga. Bet nu pa skaisto! Es divreiz šamos esmu ķēris, diezgan interesanti. Eduks - labs loms! Man pašam sezonas atklāšana sanāca sanāca ar slapju kāju.....jā, jā, ielūzu ar vienu kāju un labi, ka nebija dziļš. A lomā tika kādi 10 cepamasari
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...