Nu, ja nekas interesantāks nesazīmējas, vajadzēs paripot tos dažus km līdz Gaļezeram.. No kuras malas piebraukšana? Bet vēl burvīgāk būtu, ja varētu sakooperēties ar kādu, kas dodas ašukos uz plančku, kur ledus 100kg ar zābakiem tura :)))
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
sen tādā iestādē nebiju bijis. nepatīkama atmosfēra. sievai opīti sagriezuši, bijām apciemot. šis ar vecs copmanis/mednieks. teicu, ka atvedīšu urbi un kasti, lai iet rotanus ķert
Cerēsim kad opītim viss būs čikeniekā,galvenai lai nemet plinti krūmos. Saku pēc pieredzes.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
martins_ piebraukšana tur sanāk no slimnīcas puses...tur tās lielās ielas malā, tieši pie uzkāpšanas arī māšinu atstājam malā - tur divi metri ar kājām un esi uz ledus tur arī pārsvarā visi copējās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Je6ka - tās ir Sauriešu karjeras. ūdens dzidr, diezgan dziļš. Ar zivīm ne pārāk, kaut gan vīķu un asaru netrūkst, bet platības lielas, atrast grūti. Ziemā es tur nemēģinātu. Tur vēži arī dzīvo
Vai nu Zivnieks rotanus pārāk sareklāmējis, vai nu tāpēc, ka mazs ezeriņš un ir jau daudz maz labs ledus. bet šorīt tur man priekšā jau bija 18 copmaņi Un šodien darbdiena Biju kādas stundas četras, noķēru 4gb cepamas zivis, vēl trīs aizgāja, jo ieķērās ūdenszālēs. Vispār ūdenszāļu apakšā daudz un aprāvu arī divas labākās mormiškas. Viena, sarkanā bija vispār zivju bieds Daudz arī mazie ķerās, tāpēc jāliek lielāks kumoss. Tos visu laiku amnestēju, bet divi bija tā ierijuši, kā nācās paņemt. Man vislabāk copēja uz vistas ādu. Speķi negribēja, uz motiļiem un baltajiem visu laiku ķērās sīkie. Tad izmēģināju vistas ādas gabaliņus - un nostrādāja. Rīt laikam vēlreiz aizbraukšu tur un tad jau svētdien asaros visticamāk! Tad jau rīt moš kādu no jums tur redzēšu
Nu redzēs, jāievāc vēl šāda tāda info, bet visticamāk brauksim tiešām pie šosejas. Šaipus, vai taipus - tad jau redzēs Rotanos arī gribās, bet sezonu laikam tomēr gribu atklāt ar pierastākām zivīm!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)