Mans vecākais šodien vēstīja, ka no Mītavas netiek uz Rīgu, nelec tas kas neleca daudziem šorīt. :) Bet tā viss oki, tikai vajag kustēt, tad pat cimdi nav vajadzīgi.
Tātad īsā bilžu atskaite. Biju ar kaimiņu sākumā Dzirnezerā, tad Dūņezerā. Neko lielu neatradām, bet priekš sezonas atklāšanas ir ok, pannai katram sanāca. Dzirnezerā copēja labāk, bet sīki, Dūņezerā reti, bet bik lielāki man trāpījās. Kaimiņš toties Dzirnī tika pie zemmēra zandarta arī. Detalizētāka atskaite un video būs vēlāk, tagad bildes! P.S. Auksti nebija nemaz. Pilnīgi nopietni. Laiks bija ideāls, jo nebija vēja!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ķīšezerā šodien diezgan padaudz tautas, kā ar copi - nezinu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt pie ezera pēc pl 8.00 ,sāku līdaku barības ķeršanu ko uzlikt karodziņa.Process noritēja raiti ķērās gan raudiņas,gan asarīši uz mazas mormiškas +motilis.Pirmos caurumus apmakšķerēju ar bļitku,asarīši ķērās daudz ,bet nu maziņi gan.Kad pārgāju uz mormiškas viens cepams asars pieteicās 340g un pēc tam atkal tikai mazie ķērās.Tad uz bļitkas viens smukāks pieteicās 280g.Tā arī visu dienu karodziņ makšķere klusēja, neviena līdaka.Kad jau vakarpusē metu mieru,velku dzīvo ārā ,jūtu kaut kas ir galā un bija ar 400g asaris bija uzkodis raudiņu.Kopumā jau nebija slikti,forši tika pacopēts.
Besī ārā šitas man stulbums Stundu raksti atskaiti un pēkšņi viss čuššššš negribu vairs neko ielieku pāris bildes vairs neko nerakstīšu ,tas bija šodien
Copmani78 un J0ni - pa smuko esat pacopējuši. Tiešām smuki asari!
J0ni - neķer kreņķi. Man tā ir daudz reizes gadījies, tāpēc kad gribu rakstīt garāku atskaiti, es to rakstu wordpadā, notepadā, vai wordā un tad pārkopēju forumā. Jo tiešām reizēm baigā škrobe parauj, kad netīšām viss pazūd.
Ne asakas!
negribu vairs neko ielieku pāris bildes vairs neko nerakstīšu ,tas bija šodien
Kāda mums tā cope bij tāda arī atskaite,:nirdz: Kaņieris mūs smagi piekāsa, bet nedaudz reabilitēties varēja Jelgavā Ar Copmani viss skaidrs, labus asarus esi piemānijis Bet kā pārējiem censoņiem!???
Der jebkura datorprogramma, kurā var rakstīt tekstu. Kaut vai datora piezīmju lapiņas. Paprasi Je6kam, lai parāda
Mēs ar Anatoliju šodien pārbaudījām Vecdaugavas ledu. Ledus labs, ja neiet uz Audupes galu, copmaņu daudz un pats interesantākais, ka no rīta visi bija vilkuši. Daudziem bija labi lomi, manam kaimiņam arī 20smuki asari. Bet uz to brīdi, kad ieradāmies mēs, vairs neviens nevilka. Laikam mēs nesam neveiksmi! Urbāmies līki, provējām visu, kas bija līdz, bet zivs nebija pierunājama. Man divi ašuki, Anatolijam pieci asari+divi kazaragi :D Bet toties svaigais ziemas gaiss pārpārēm!
Šodien Judažu ezerā tikai kaķu barība ķērās.Izmēģināju gan bļitku ,gan mormišku rezūltāts viens. Visu dienu karodziņs ar klūsēja,jau nodomāju ka atkal šodien būs tukšā.Kad jau taisijos doties uz mājas pusi,skatos sarkanais karodziņš ir gaisā,kad jau sāku vilkt sapratu ka būs neliels līdacēns un tā arī bija,protams tika atlaists.Šodien laiciņs bija pa pirmo,nebija arī baigi auksts.Nu ko gaidām tagad nākamo nedēlas nogali,jāizštuko tikai uz kurieni lai dodas uz copi.