Man šogad sakarā ar ledus stāvokli un citiem iemesliem arī ziemas cope gar degunu aizgāja. Biju pusotru reizi, plus sacensībās minūtes 20 pacopēju. Tas arī viss
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man šogad sakarā ar ledus stāvokli un citiem iemesliem arī ziemas cope gar degunu aizgāja. Biju pusotru reizi, plus sacensībās minūtes 20 pacopēju. Tas arī viss :D
A man vispār nav ko teikt.... Nebiju šosezon, plus atbrīvojos no ziemas inventāra. Jāsāk domāt par vasaru.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Līcis vēl vaļā. Pie solītajiem mīnusiem vēl janvārī ir izredzes tikt uz Pērnavas līci ašukus paskaldīt. Ja uzsals vēlāk, tad tikai uz lucīšiem, vai uz upi baltās patramdīt.;)