[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
kapracisDatums: Trešdiena, 22.02.2012, 20:58 | Ziņa # 751
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Joni, sabaidīsi Aivi un viņš gadu atkal komentu neliks:)))

BebrsDatums: Trešdiena, 22.02.2012, 21:03 | Ziņa # 752
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Jūs te nepļurkšķ :D
Vai ta copēt neviens naf bij's ka neko neraksta?

Nav bildes- nav zives :D

AnatolijsDatums: Trešdiena, 22.02.2012, 21:21 | Ziņa # 753
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Quote (Bebrs)

Es rīt it kā taisījos, bet paskatoties laika ziņas, tagad esmu dziļās pārdomās :D

Za ribalku!

BorodaDatums: Trešdiena, 22.02.2012, 21:21 | Ziņa # 754
Grupa: Dzēstās
Quote (Bebrs)

Nē nav bijis. Šodien tak trešdiena. Nākoš sestdien būs drūmākā cope. :D

BorodaDatums: Trešdiena, 22.02.2012, 21:47 | Ziņa # 755
Grupa: Dzēstās

Vislaik domāju, kā piesiet mazo pavadiņu pie pamatauklas. Tā pa vienkāršo.
Sanāca šādi.
Pielikumi: 5752316.jpg (109.3 Kb)

paganels(pp)Datums: Trešdiena, 22.02.2012, 23:19 | Ziņa # 756
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Urmaas,esmu sveiks un vesals,biju tikai bikiņ saguris Tātad par copi,sestdien pēc nobalsošanas čoms mani ar junioru savāca un aizveda uz savu senču lauku mājām.Bruņojušies ar lauzni un lāpstu iebrukām mēslu čupā slieku meklējumos.Jāsaka...bezcerīgi,veco kūltūrslani tā arī neatradām.Sazvons ar vietējiem čomakiem,pāris dienu atpakaļ pie kūtiņām pagasta centrā sliekas esot manītas.Neko darīt,salikuši savus ieročus bagažniekā vīlējam 9km atpakaļ.Meklējumi vainagojas ar uzvaru prieks Traucamies 9+1,5km atpakaļ uz upi.Saborējam āliņģus un sākam copēt.Čoms ātri vien izstīvē pirmo raudeli,pēc tam vēl pāris,tad pārīti balto sapalu un bonusā raudu ap 300-350g.Man ar junioru galīgi neiet.Čomam divi makani pasprūk,iepējams sapalēni.Pēc nelielas iebarošanas beidzot tieku pie pirmās zivs-baltā sapalēna ap 100g.Neesmu upē biežs viesis,tāpēc tracina,ka mormiška nokļuvusi ūdenī, žviks ,tiek aiznesta pa straumi uz leju.Juniors paziņo,ka šī upe viņam nepatīk.Saprati,ka braukšana majup nespīd,dodas "snovot" ar atrastajiem ledusgabaliem no krasta nogāzes Švaki,kaut kā cope neiet.Čoms arī atgriežas noķēris tik divus amnestējamos sapalēnus.Saku,ka nevaru uztaustīt grunti,šis man atbild,ka tas nevar būt.Paņēmis no manīm makšķerīti uztausta grunti 1,5m no āliņģa.Johaidī ,mūžu dzīvo,mūžu mācies.Kauns pa visu ģīmi,neesmu tak iesācējs,pusdiena pa galam...Nedaudz patrenējies,turpinu urbt un meklēt zivi.Juniors tiek pie jaunas izklaides-slidkalniņa:.Sestajā aliņģī uzeju ašukus,divus sīkučus izvelku,kaut kas makten štengri uzspiež,bet pasprūk.Mļin,mormenei nolauzts āķis.Uzsienu jaunu,pasaucu junioru un brālīgi sadalam padsmit ašukus.Junioram lielākais-simtnieciņš. Ar to arī ašuku ādere izbeidzas.Jauni meklējumi atnes četrus amnestējamos un ļoti spriganos sapalēnus.Cope jau jābeidz.Uz pēdējo piesitienu pa grunti piesakās ap 25cm garšs baltais sapalēns.Bikiņ škrobe par izčakarēto copi,bet pats vien vainīgs .Dodamies mājup ,jāgatavojas sačiem.Neskatoties ka nav bijis copē,kādam ir makten labi
Pielikumi: 9390711.jpg (140.0 Kb) · 4156181.jpg (137.1 Kb) · 2972622.jpg (131.8 Kb) · 7915846.jpg (198.6 Kb) · 3453047.jpg (149.3 Kb)

esmu tur,kur neķeras:).

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Trešdiena, 22.02.2012, 23:23

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:20 | Ziņa # 757
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Svētdiena,aiz loga maktens vējels.Divas reizes piedāvāju junioram palikt mājās,bet saņemu atteikumu Ieturējušies,iedzēruši kapeju un tēju,sapucējamies un dodamies uz stāvlaukumu.Izņemot iepriekšējas dienas copes biedru,stāvlaukumā neviena nav!!!!Tūlīt pieripina arī mūsu komandas biedrs un tikai vēl pēc brīža piebrauc pārejie sacensību dalībnieki.Sasveicināšanās,secinām ka rindas ir retākas neka bija gaidīts.Varbūt kāds varētu ieteikt instanci,kura spētu pārcelt Peipusu kādus 300-500km tālak.....pārāk ilgi nekavējoties sagrupējamies pa autiņiem un aidā uz Inesi.Pēc aptuveni 50-60km pārbrauciena mērķis saniegts.Tiek sagaidīti atlikušie dalībnieki.No cerētā aizvēja turpat pie krasta ne vēsts.Nolemjam ar junioru doties uz patālo radziņu,cerībā uz aizvēju.Rāmaks ir,bet laiku palaikam nedaudz iepūš kada brāzma.Sākam meklēt fišas.Kamēr urbjos juniors izvelk pirmo ieskaites ķīsi fish ,bet ielikts maisiņā vēja brāzmas iepurināts aizlido kaut kur tālēs zilajās.Atrodu mikro raudiņas,kuras pēc iebarošanas pazūd nezināmā virzienā.Ar matuļiem iebarotajos āliņģos ķeras tik ķīši,kurus juniors arī veiksmīgi skalpē.Pa retam izdodas piemānīt kādu mikro raudiņu vai ašuku.Vieta laba,bet ašuki konkrēti aizvēruši mutes.Kaut kam rupākam nobraucu gar lūpu.Juniors paziņo,ka šitais ir ķīšezers un tie glumekļi jau apnikuši.Izsniedzu viņam makšķerīti ar bļitku,bet: Neko darīt,vismaz knaģi jāsaldē mazāk kā tarpeļus karinot uz āķa.Uz bļitkas kādus 10gb izvelk.Man uz bļitkas izdodas noķert tikai vienu ķīsi,laikam ne pareizi raustu .Cerībā uz aizvēju mums piebiedrojas komandas biedrs un atrod īstu raudeļu āderi mums deguna galā.Bikiņ apurbjam,bet ne ar tik labiem rezultātiem Atvēlētās piecas stundas iet uz beigām.Lāgā neiet...Juniors jau sāk hipnotizēt sardziņu un lūgties zivju dievus :D Kā pēdējie smagiem soļiem novelkamies krastā.Juniors noķēris nu jau teju tradicionālos 360g pārsvarā mikroķīšos.Āderi atradušais komandas biedrs 2,4kg.Ceturtais-1,7kg.Ceturto ļoti izbrīna mans švakais sniegums-760g,bet mani gan kaut kā ne Paliekam ārpus godalgotajiem.Atceļā kāds diezgan ātri ieslīgst komai līdzīgā stāvoklī.Vārds sacensības spēj mobilizēt junioru,jo nosačkojis nevairak par 45min.
Pielikumi: 6956463.jpg (57.0 Kb) · 6298832.jpg (58.5 Kb) · 6683369.jpg (57.6 Kb) · 7810870.jpg (112.7 Kb)

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Ceturtdiena, 23.02.2012, 01:35

martiDatums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:27 | Ziņa # 758
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:29 | Ziņa # 759
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Paganels - foršas atskaites! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:29 | Ziņa # 760
Tagad par sačiem,bija ap 20 dalībnieku.Komandu vērtējumā pirmo vietu ieguva Koknese
Otro-Ķeipene,bet trešo Madliena
Individuālaja vērtējumā pirmā vieta Virsnītim Mārim ar lomu virs 3kg
Otrā vieta Igoram Dubovskim
Pielikumi: 6898985.jpg (148.0 Kb) · 9226322.jpg (135.8 Kb) · 8227905.jpg (155.5 Kb) · 4470575.jpg (121.7 Kb) · 5429506.jpg (91.9 Kb)

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:36

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:39 | Ziņa # 761
Trešā vieta Gredzenai I
Kā jaunākais dalībnieks juniors arī bešā nepalika
Pielikumi: 7434655.jpg (119.3 Kb) · 6692675.jpg (114.0 Kb)

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:39

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 00:47 | Ziņa # 762
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pa skaisto!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 01:27 | Ziņa # 763
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Forši !!! ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Koka_KlucisDatums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 08:36 | Ziņa # 764
PP2 VIP
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
ja

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

martiDatums: Ceturtdiena, 23.02.2012, 12:04 | Ziņa # 765
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
boroda: a es vienu makšķerīti sasēju bez pavadām. sēju ar brīnišķīgo DS mezglu:

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv