Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mana iztēle uzreiz uzbūrā ainu kā multenēs. Piemēram kā Toms lavās klāt Džerijam, vai Vilks zaķim. Vēl rokas uz augšu paceltas, bet rokās boris Atrautu tādu pizģuļinu laikam, ka pat nezinātu kur mani pirkstgali vispār ir
Runājot par slideno ledu, es savos putiniekos ieskrūvēju skrūves. Katram zābakam papēža zonā laikam piecas. Parastās koka skrūves ap 16mm garumā, laikam, neatceros... Nu lai neiet cauri zolei. I nekas, labi bija pagāšgad. Zābaki veci, nav žēl saskrūvēt.
Kā noprotu, tad Rīgas poliči ir atļāvuši nourbt arī Vecdaugavas ledu posmā no Skanstinieku ielas uz augšu līdz Mangaļu prospektam. Vai kādam ir informācija kas šobrīd darās Vecdaugavā un kā tur ir ar asaru lomiem? Ir jēga tērēt tā jau ļoti ierobežoto brīvo laiku šīs vietas apmeklējumam?
Ir jēga tērēt tā jau ļoti ierobežoto brīvo laiku šīs vietas apmeklējumam?
Nu Tu jau zini, nepamēģināsi, nenoskaidrosi. Ja jau brīvs brīdis, tad tik uz priekšu, vng kur. Un vai loma lielumam obligāti ir galvenā nozīme? Daba, svaigs gaiss, bik paurbties... uz mirkli tikt nost no ikdienas problēmām.. Ne asakas!
Šodien nē,bet vakar pasēdējām zelta asarī.Loms pašvaks visiem ,lielākais asaris ja nemaldos ap 270.Labs bonusiņš trāpijās Je6kam breksīts ap 300,bet kā jau parasti to uz ripas neuzgrieza !000 eirikus izlozēja pēc biļešu numuriņa kas atkal bija interesanti.pārējais kā jau parasti.Lielākā,mazākā tāda un tāda suga bija interesanti Žēl ka maz bija pazīstamu seju,laikam gatavojas Aigara festivālam Uz kuru es netieku laikam, bet varbūt ka plāni mainās . Je6ka procesā uz breksi
Nu re, jums labi viss gājis! Ješka malacis, lielzivi paņēma. Par to galveno balvu, laikam token šoreiz bij godīgi. Uzgriež laimes ratu, kam tiek, tam tiek. Nav jau sacenes, bet plezīrpasākums. p.s. ja nebūtu tā zobu ravēšana, mošk sagribētu piedalīties...
Ir jēga tērēt tā jau ļoti ierobežoto brīvo laiku šīs vietas apmeklējumam?
Nekas nav dzirdēts par labiem lomiem un copmaņu arī maz uz Vecdaugavas. Audupes gals joprojām vaļā. A vot Ķīšezerā gan jūrnieks ir iegājis, tikai visu laiku maina dislokācijas vietu. Toties, ja atradīsi, tad labs loms ar 200-300gr asariem garantēts!
J0ni, Je6ka - malači! Vajadzēja vēl tos 1000eiriķus izcelt, vispār būtu ideāli