[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 12:08 | Ziņa # 2041
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vakar tātad bija tā raksta
Nevarēju pielaist mašīnu, jo aķim bija par aukstu, mēģinājām ar Jutrixu iestumt, bet nekas nesanāca, tāpēc uz copi devāmies ar Jutrixa auto. Ledus uz ezera labs, bet nepierasti ka tik caurspīdīgs. Sajūtas, ka ej pa stiklu. Kur sekls, tu redz arī smiltis apakšā. Ledus arī baigi slidens, normāli pārvietoties var tikai slidinoties :)
Kas attiecas uz pašu copi, tad tās nebija. Jutrixam viens asaris un viens ķīsis uz murmuli, bet man divi asarīši uz bļitkiņu. Pārgāju uz bļitkiņu, jo sasala motilis :D Bijām divas stundas, ozonu saelpojāmies, emocijas pozitīvas, bet loms būs citreiz :)
Pēc 30min laižu uz Vecdaugavu, jāpaskatās kas tur notiek ;)
From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 12:37 | Ziņa # 2042
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
parcopi, lai neslīdētu kājas- jālieto ''kaķi'', lai motilis nesasaltu-tie jāglabā pie ķermeņa tuvāk. ir jau čakars katreiz kastīti vilkt no apenēm, bet motils dzīvs:))

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 12:55 | Ziņa # 2043
Grupa: Dzēstās
Viens asarēns jau smuks! :)

martiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 13:23 | Ziņa # 2044
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Viens asarēns jau smuks! - boroda

Tieši to pašu gribēju teikt alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 17:50 | Ziņa # 2045
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien turpināju sezonas atklāšanu Vecdaugavā. Sākumā vairāk kā divas stundas tirinājos un baidījos no ledus, kas bija viss vienās plaisās un zem kājām ar plaisāja, kaut biezums bija ap 20cm, bet pēc tam tomēr atradu vietu tuvāk Audupei, kur ledus mani tā nebiedēja un pusotras stundas laikā uz bļitkiņu noķēru 22asarīšus, vēl vairāki norāvās. Izmērs pašvaks, bet pats process ļoti interesants, ar bļitkiņu man patīk krietni labāk, kā ar murmuli :)
Sezona ir atklāta, esmu apmierināts! prieks
From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 17:53 | Ziņa # 2046
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es arī šodien biju Vecdaugavā un man tas bija sezonas atklāšanas pasākums! Pirms tam uz ledus biju uzkāpis bez makšķerēm. Noķēru diezgan daudz, izmērs nebija liels, daļu palaidu peldēt tālāk, bet daļo loma arī paturēju. Viens liels aizgāja pie paša āliņģa. Biju vietās, kur Aigars baidījās iet, tāpēc satikāmies tikai copes beigās. Te mans loms foto
Pielikumi: 1868798.jpg (348.1 Kb)

Za ribalku!

BebrsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 18:17 | Ziņa # 2047
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Īstenībā tie mazie asarīši ir baigi garšīgi ja

Nav bildes- nav zives :D

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 18:34 | Ziņa # 2048
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
parcopi
Anatolijs ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:02 | Ziņa # 2049
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Piekrītu Bebram. Toč garšīgi.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:03 | Ziņa # 2050
Multimakšķernieks
Nu asari vispār ir garšīgi! ja

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:19 | Ziņa # 2051
Nu malači, gan Aigars, gan Anatolijs! ja
p.s. nu man ir korsete un sašpricēta mugura, tā ka, ja paliks uz grādi -5, tad es ar kaut ko kaut kur patirināšu. :D

copmanis78Datums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:26 | Ziņa # 2052
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
parcopi, Anatolijs, ar sezonas atklāšanu. alus

urmaasDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 20:36 | Ziņa # 2053
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Forša sezonas atklāšana sanākusi, gan Aigaram, gan Anatolijam. ja
Man pat nedaudz skauž. Jo šept ir šept. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 21:14 | Ziņa # 2054
Quote urmaas ()
Jo šept ir šept. :)

Tā višs i.
p.s. šorīt biju pie taviem slepenajiem kolēģiem Jūrmalā, Emīlijas iela 14. Viss oki doki. :)

parcopiDatums: Piektdiena, 24.01.2014, 06:08 | Ziņa # 2055
Multimakšķernieks

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv