[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
BorodaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 18:57 | Ziņa # 2026
Grupa: Dzēstās
Quote Anatolijs ()
bet pēc tam iespējams pievienošos Aigaram. A parīt mums doma uz Vecdaugavu

Brrrr..... auksts.......es gaidīšu siltāku laiku.

BebrsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:35 | Ziņa # 2027
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
šodien forša pirmā cope. Vēlāk bildes un apraksts būs ja

Nav bildes- nav zives :D

spulgitsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:40 | Ziņa # 2028
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Brrrr..... auksts.......es gaidīšu siltāku laiku.

Es arī pavasari

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:51 | Ziņa # 2029
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14178
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tak nemaz auksts, nav pat - 15, nerunājot, ka citus gadus ir bijis šinī laikā pāri -20. Ir galu galā janvāris takš! alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 21:01 | Ziņa # 2030
Quote parcopi ()
Tak nemaz auksts, nav pat - 15, nerunājot, ka citus gadus ir bijis šinī laikā pāri -20. Ir galu galā janvāris takš! alus

Man jāsalāpās, ceturtdien sākšu špricēties. Ceru, ka lidz 15. februārim būšu gatavs. :D Tagad nav ieteicams muguru pasaldēt...

martiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 21:09 | Ziņa # 2031
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Man jāsalāpās, ceturtdien sākšu špricēties. Ceru, ka lidz 15. februārim būšu gatavs. :D Tagad nav ieteicams muguru pasaldēt...

pabraukā ar ričuku tagad :D svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 21:13 | Ziņa # 2032
Quote marti ()
pabraukā ar ričuku tagad :D svilpo

Cik varēju, tik braucu.... varu arī tagad, bet man tā korsete jāliek. Man jau ir tā cepurīte ar trīs caurumiem. :D

martiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 21:16 | Ziņa # 2033
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dullie!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 21:17 | Ziņa # 2034
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote marti ()
pabraukā ar ričuku tagad

Es vēl braukāju un kamēr nepiesnigs, braukšu :)
Rīt pat jau centrs-rajons jānomin! velo
Bet pēc tam, bet pēc tam......pēc tam SEZONAS ATKLĀŠANA! prieks dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 09:11 | Ziņa # 2035
Multimakšķernieks
Šodien beidzot ir tā diena! prieks

BorodaDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 18:54 | Ziņa # 2036
Quote parcopi ()
Šodien beidzot ir tā diena! prieks

Interesanti, kā tad gājis? Ārā tumšs, bet otčota vēl naf. :D

J0nisDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 20:26 | Ziņa # 2037
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote Boroda ()
Ārā tumšs, bet otčota vēl naf.

Bārdiņ,tā nejoko nene Ledus vel nafff nemaz tik labs kā gribētos svilpo Administrātora kungs (parastais makšķerniek)ar 8646 komentāriem ,atsaucies !!!!!!!!!!!!!!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

ZivnieksDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 20:31 | Ziņa # 2038
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
16:00 viņš jau bija krastā un svinēja sezonas atklāšanu :D
bet ledus ķīsī esot labs - 15 cm stabili ja pārējo gan jau pats pastāstīs :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

J0nisDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 20:48 | Ziņa # 2039
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote Zivnieks ()
16:00 viņš jau bija krastā un svinēja sezonas atklāšanu

nu vo,a jūs sasatraucātaties Sasatrauktāties vajadzēs rīt vienam otram ,kā līdz pl.8.00 dabūt kādu gurķa burku no pagraba dance

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 12:08 | Ziņa # 2040
Multimakšķernieks
Vakar tātad bija tā raksta
Nevarēju pielaist mašīnu, jo aķim bija par aukstu, mēģinājām ar Jutrixu iestumt, bet nekas nesanāca, tāpēc uz copi devāmies ar Jutrixa auto. Ledus uz ezera labs, bet nepierasti ka tik caurspīdīgs. Sajūtas, ka ej pa stiklu. Kur sekls, tu redz arī smiltis apakšā. Ledus arī baigi slidens, normāli pārvietoties var tikai slidinoties :)
Kas attiecas uz pašu copi, tad tās nebija. Jutrixam viens asaris un viens ķīsis uz murmuli, bet man divi asarīši uz bļitkiņu. Pārgāju uz bļitkiņu, jo sasala motilis :D Bijām divas stundas, ozonu saelpojāmies, emocijas pozitīvas, bet loms būs citreiz :)
Pēc 30min laižu uz Vecdaugavu, jāpaskatās kas tur notiek ;)
From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

From January 23, 2014

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv