[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
paganels(pp)Datums: Trešdiena, 20.03.2013, 01:27 | Ziņa # 1771
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Kolēga neskatoties,ka ir sadzenājis piecus ašukus pārceļas netālu no manis un uzsāk cīniņu ar ķīšu armiju,līdz no mugurpuses piezogas maniaks un šams ir spiests mukt gan ķīšiem,gan no maniaka.Apurbējs tas nevarēja būt,jo loģiski domājot,apurbēju ķīši nebūtu interesejuši.Šeku reku uzraujos uz āliņģa ,kas izsniedz vēl trīs strīpainas dividendes.Man par lielām šausmām maniaks ieņem vietu man aiz muguras.

Pametot aci kolchoza virzienā pamanu nākam glābējus pašvaldības polismeņu paskatā.Lieki teikt ka polismeņi prasa kartes un kaut kādus dokumentus.Man palūdz atvērt kasti...Vai man žēl.Ieraudzijis,ka manā kastes bardakā pat ķīsis aplauztu spuras,izdveš-EH,atmet ar roku,paprasa cik biezs ļadus un dodas sava koļēgas virzienā,kas mēģina atrisināt dilemmu par āķu veidu šķērtsbļitkai ar kādu citu bļitkotāju.Pie kopsaucēja nenonāk,par maniaku arī galīgi aizmirsuši un man ir ļoti ,ļoti bail.Čoms pārceļas uz saviem vecajiem āliņģiem.Man par lielu atvieglojumu maniaks arī dodas kolchoza virzienā.Palieku teju viens,ja neskaita vēl vienu copmani,bet mēs viens par otru absolūti neinteresējamies.Klusums,saurbju jaunus ālinģus,apsēžos uz kastes.......pļac,prieki bija īsi,no kolchoza atdalās veseli trīs maniaki un nāk taisni manā virzienā.Tak ne apurbēji,šamie tak nelāčotu puskilometru lai apurbtu mani triju ašuku dēļ.Fu....,tomēr apurbēji jo sasēžas man priekšā pa maniem vecajiem caurumiem.Ceļos kājās un dodos kolchoza virzienā,lai citiem tik tāļu nav jāiet.Rīta un bariņš jaunu āliņģu nes vien trīs zupņikus.Kolēgam ar pašvaki, pirms viņa esošais Sensejs gan kaučko rupāku vilcis.Kolchozs jau tā visulaiku lēnām bīdijies kolēgas virzienā,taču Senseja atpazīstamības dēļ bīdās pastiprināti.Sensejam ar Junioru dodoties prom kolēga paliek par pēdīgo robežu un lai netiktu sabradats pārceļas pie manis.Laikrādis rāda jau 14padsmit,nolemjam tomēr papētīt upes plašumus labu gabalu tāļāk no kolchoza.Pirmie āliņģi uzrāda gan straumīti,gan arī krasu reljefu.Jau biju eksperimentējis ar mazu āķīti virs mormiškas pavadiņā,bet bez rezultātiem,straumīte lielāka,tādēļ uzssienu rupāku mormišku lejā un pavadiņā spizdīgu mikro mormišku.Rezultats neizpaliek viens zupniks un viens 80nieks.Atrodu bedrīti,soļoju dauzot ar mormišku pa grunti.Kaučkas pietur,piecērtu...ir kas maktenāks,bet nosprūk.Mikro mormene noslaucīta,uzlieku tārpeļus un laižu lejā...ir,atkal nosprūk.Atkal uzlieku tārpeļus,pāris pacēlieni...ir.Ho, zemmēra vimbiņa,ašais foto un atpakaļ āliņģī.

Nākamais ar asti pa priekšu ne bez pūlēm ar spuru turoties āliņģa malās iznāk ašuks prekš šodienas krupņiks-varbūt pat velk aš 150gramus

Āliņģis katrā laidienā dāvā te kādu strīpaini,kaut nelielu,te kādu raudeli,te kādu mazbreksīti,līdz notika TAS....nez kurš to betona tumsas pili nodēvējis par gaismas pili. nene Palika tumšs un auksts.Cope arī pierima.

Devāmies vien mājup.Par lomu-"ņegusto,no i ņepusto"

Viedi vārdi,ka ķērās vakar un ķersies rīt. Vērojot kolchozu radās nojausma,ka tas pasāciens vien ir veselas disertācijas vērts
Pielikumi: 3691283.jpg (56.4 Kb) · 8554061.jpg (82.9 Kb) · 2579061.jpg (94.6 Kb) · 9038603.jpg (63.1 Kb) · 3330272.jpg (79.1 Kb)

esmu tur,kur neķeras:).

martiDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 08:08 | Ziņa # 1772
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
labs paganel :) ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 08:33 | Ziņa # 1773
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Interesanta atskaite! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 10:59 | Ziņa # 1774
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
paganels(pp), ja

tie nav maniaki, tie ir tie, kas izmisīgi cenšas piedāvāt savu drauga plecu, lai Tu vienatnē nesēdi. Ja nu, kas slikts notiek....

besī man tie apurbēji... jomajo, nemāk paši atrast zivi un citiem arī neļauj ķert.

biju nesen uz copi, kur redzēju kā pielūdz manu kasti - izvilku 3 smukus asarus pēc kārtas un cope pierima, lai nezaudētu veiksmīgo āliņģi, atstāju kasti un pārvietojos uz citiem saviem āliņģiem, kamēr cīnījos ar vienu puskiloasari, tikmēr jau kādi 6 gabali bija ielenkuši manu kasti un aktīvi urbās... rezultāts - neviens neko nedabvūja, es tajā vietā arī vairs nē... otrs niķis viņiem ir pēc izurbšanas pusminūti skalot āliņģi un tad ar skaistu sviedienu nomest urbi, kas uz plika ledus rada zivīm ļoti tīkamas skaņas...

copēt ir forši!!! hello

spulgitsDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 18:22 | Ziņa # 1775
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
paganels(pp)

Atskaite ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BebrsDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 20:31 | Ziņa # 1776
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Jā, atskaite pa pirmo. It īpaši tā bilde ar to šūd ēģipt piramīd'. Nu nevelk uz to ziemas copi, varbūt sestdien vai svētdien

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 20:34 | Ziņa # 1777
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Nu nevelk uz to ziemas copi, varbūt sestdien vai svētdien

Vo, vo. Kaut kā no ledus vairs negribās svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

paganels(pp)Datums: Trešdiena, 20.03.2013, 20:52 | Ziņa # 1778
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Nav jums variantu-vai nu ne mazāk kā trīs nedēļas uz ledus vai pucēt putekļus no vasaras štrumiem. svilpo

esmu tur,kur neķeras:).

martiDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 20:53 | Ziņa # 1779
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
varētu jau, bet ne tādos mīnusos + vējā :(

BebrsDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 20:56 | Ziņa # 1780
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Liekas ka jābūt karstai vasarai - aukstais laiks kompensēsies ar karsto, tas ir viss būs līdzsvarā

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Trešdiena, 20.03.2013, 21:09 | Ziņa # 1781
Estēts
kaut nu tā arī būtu kā tu saki. man patīk silts laiks. ja

J0nisDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 14:04 | Ziņa # 1782
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (kristsKG)
6 gabali bija ielenkuši manu kasti un aktīvi urbās..

Viņi vienkāši uzspasēja kasti ,lai kāds neaiznes !!! :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

kristsKGDatums: Piektdiena, 22.03.2013, 16:22 | Ziņa # 1783
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
ja J0nis,

babrisDatums: Piektdiena, 22.03.2013, 20:08 | Ziņa # 1784
Komentāri: 12
Reputācija: 0
nu sveiki copmaņi.šodien biju ezerā nu kērās tīri labi salīdzinājumā pret pēdējo nedēļu.nu bet protams zivs mazas rauda,asaris,kīsis.asaris lielākais ap 100 gramu.citi gan 7 cm garumā pat kauns tādus nest uz mājām.nu kopā samakškerēju 743 gramus.nu bet tas ir labāk kā nekas.un protams iebarotā ālingī.citi zvejnieki kas meklēja labās vietas vispār neko labu nenomakškerēja,vieta kur makškerēju Rēzeknes novads,Dricānu pagasts...Sološnieku ezers... prieks fish

makškernieksmednieks

parcopiDatums: Sestdiena, 23.03.2013, 10:56 | Ziņa # 1785
Multimakšķernieks
Šorīt centrā pretī Saules akmenim riktīgs kolhozs! Līrum-lērums! taada

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv