Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es vēl līdz galam neesmu izdomājis, bet tāda iespēja pastāv!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kā paspiež uz smaidiņiem ,tā galīgā pakaļā.Visi izlec un nost nevar dabūt
Ar "Esc" var aizvērt logu ar smaidiņiem. Bet vispār tur kaut kas ir pamainījies, man arī šitais variants pa visu ekrānu nepatīk. Pamēģināšu kaut ko izlabot, kad būs brīvāks brītiņš
Šodien visa diena pa ezeru.No rīta tika ātri saķerti asarīši priekš līdakām.Nebija ilgi jāgaida kad karodziņš gaisā un smuki tin,piecērtu un jūtu kaut kas lielāks ir galā,bet prieki bija īsi,smuks rāviens un viss.Pavadiņa labi šoreiz mani pievīla ,jo bija pārplīsis dzelzs virpulits uz pusēm,škrobe bija baigā,bet nu neko jāturpina tālāk.Pēc brīža uz murmuļa smuka cope,motiļus bija iekārojis viens dūcēns,kas pec neliela foto aizpeldēja tālāk.Kaut ko jau pa visu dienu salasiju,lielākais ašuks 360g.Kaut kā tā man šodien gāja.
Šodien mēs bijām uz Dzirnu ar īpašu nolūku nozvejot dzīvu ēsmu .Riit brauksim uz karjeru peec liidakam- tur ar dzivo mazo zivi problemmas.Izdevas nocopet veselus 6 sugas zivis-raudu.asari.kisi.plaudi.(густеру),un pat mazo sapalu (kuru es atlaidu).Mazas zivteles izdevas apmeram ap 30 gb nokert.Un pat sacapt palika! Riit uz liidakam, beet megina$u ar mormi$ku ari ko sakert! Visiem ne asakas!
Bijam vakar -liidaku copes bija daudz un uz balansieri un uz blitku un uz karodziniem.Meera liidakas mums tikai 2gb- 55-51 cm.Bija daudz tuk$as copes, piecas lidakas atlaidam lai aug lielas un resnas Bijam kopa ar draugiem viniem paveicas labak Новичкам как обычно везёт viniem 3 liidakas + 1 veezis Man uz mormi$ku izdevas pierunat 1 smuku raudu -28 cm Nu kaut ka ta pagaja Zienassvetku diena!Visiem ne asakas!PRIECIGUS SVEETKUS!
Tad jau tīri jautri jums tur gāja! Vēzis tāds diezgan cienījama izmēra izskatās!