120 g. Nu tas jau nopietnais, lielu svaru mešanai, jūrai der, vai lielai straumei, kur vajag smagu barotavu, bet vai vajag parastai brekšu copei? Nu nezinu, nezinu... bet, ja ērti iemest arī 40gramīgo, tad jau būs oki.
Spicite 3 gab ir 5.0 oz, 4.0oz.3.0oz 3.0oz cik ir grami???
Aptuveni 85 grami, kas ir daudz, ļoti daudz priekš Latvijas apstākļiem. Un tā kā tas ir Shimano, tad vēl jo vairāk. Stāvošos ūdeņos labākajā gadījumā uz aktīvu karpu, bet citādi tik pavasara palu laikiem.
Es nav fanāts, bet man parasti gandrīz 90% gadās iepirkties Salmo... Ja kas, tur forši veči strādā. Man tam fīderim spices komplektā 1.0 oz un 2.0 oz. 3.0 oz jūrai derēs! Vai straumei
Es nezinu, kas pārāks, jo pieeju tai lietai tā po....gi, Kā būs tā būs. Zivs jau manu kātu neredz. Galvenais, lai ir pareizā ēsma, barība un distance. Protams, māka iemest to visu pareizā vietā. Nu un vēl čujs, ņuhs un poņa.
Es nezinu, kas pārāks, jo pieeju tai lietai tā po....gi, Kā būs tā būs. Zivs jau manu kātu neredz. Galvenais, lai ir pareizā ēsma, barība un distance. Protams, māka iemest to visu pareizā vietā. Nu un vēl čujs, ņuhs un poņa.
Var jau arī tā pieiet tai lietai, tikai copes rezultāts pārsvarā ir atkarīgs no visu sīkumu kopsummas un kāts nav pat sīkums. Māka iemest pareizā vietā protams ir svarīga, bet ne mazāk svarīgs ir arī kāts, lai varētu iemest pareizajā vietā. Un ne jau vienu reizi, bet katru reizi copes laikā. Par kāta nozīmi pie izvadīšanas pat runāt lieki.