Boroda, apsveicu, ka vispār sadūšojies un piedalījies! Uz Voleriem minies ar velopēdu prieks
Paldies, īsti nav par ko... Ar vellapēdu nevaru visus loriņus aizgādāt, jo mans vecais kaujas zirgs ir bik no sporta klases, kuram nav paredzēta bagāžnieku pielikšana. Un pēc 5 stundu vingrošanas baigi negribētos ar kravu mājās kratīties... Tik spēcīgs vēl neesmu...
Boroda, tabula ar baisi daudz cipariem:) kuru vietu pats ieņēmi?
Es kopskaitā negāju, jo tik 2.posmos no 3 piedalījos. Attiecīgi 19.un 20. Tjipa gandrīz pa vidam. Es tā padomāju, ka esmu gandrīz Grabovska juniora līmeni sasniedzis, bet viņš noteikti nākošgad progresēs nopietni. I treneris labākais i pašam gribēšana. Es sevi tikai ar Jan un Iesācēju varu salīdzināt. Nu kaut kur vienādi mums iet.
Boroda, Tu te nedomā bušu čempī pa divdesmitajām vietām maukt Tur mums desmitniekā jābūt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sweiki! Kādas atsauksmes par CORMORAN Distance Feeder 3,60m 90g
Недорогой бюджетный фидер для ловли на средних дистанциях на реках с медленным течением. На потрях строй ближе к медленному, но остаточные колебания затухают быстро. Материал изготовления вставок колец - оксид титана, материал бланка - Carbon SM20. Катушкодержатель классический, бланк лакированный глянцевый чёрный. Кольца крупные, ни лёд зимой, ни пух летом помехой не будут.