[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
J0nisDatums: Svētdiena, 05.10.2014, 19:35 | Ziņa # 676
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
var braukt uz Voleriem skatīties, kā tas notiek.

Voleri,Voleri man uzreiz nāk atmiņā serkanais krusts :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Svētdiena, 05.10.2014, 20:13 | Ziņa # 677
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Voleri,Voleri man uzreiz nāk atmiņā serkanais krusts :D

Tu zini, man šodien token tas traucēja, jo bija burtiski jārāpo par tiem sū akmeņiem... Atceros, to laiku, token uz viss mūž.. :D

kolaDatums: Svētdiena, 05.10.2014, 21:22 | Ziņa # 678
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 9
Reputācija: 1
Boroda, apsveicu, ka vispār sadūšojies un piedalījies! Uz Voleriem minies ar velopēdu prieks

BorodaDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 18:10 | Ziņa # 679
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Fīdertabele, galīgā.
Pielikumi: 9605495.jpg (318.8 Kb)

BorodaDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 18:21 | Ziņa # 680
Vīrs ar pieredzi
Quote kola ()
Boroda, apsveicu, ka vispār sadūšojies un piedalījies! Uz Voleriem minies ar velopēdu prieks

Paldies, īsti nav par ko... Ar vellapēdu nevaru visus loriņus aizgādāt, jo mans vecais kaujas zirgs ir bik no sporta klases, kuram nav paredzēta bagāžnieku pielikšana. Un pēc 5 stundu vingrošanas baigi negribētos ar kravu mājās kratīties... :D Tik spēcīgs vēl neesmu... :D

kapracisDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 18:24 | Ziņa # 681
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Boroda, tabula ar baisi daudz cipariem:) kuru vietu pats ieņēmi?

BorodaDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 21:34 | Ziņa # 682
Vīrs ar pieredzi
Quote kapracis ()
Boroda, tabula ar baisi daudz cipariem:) kuru vietu pats ieņēmi?

Es kopskaitā negāju, jo tik 2.posmos no 3 piedalījos. Attiecīgi 19.un 20. Tjipa gandrīz pa vidam. Es tā padomāju, ka esmu gandrīz Grabovska juniora līmeni sasniedzis, bet viņš noteikti nākošgad progresēs nopietni. I treneris labākais i pašam gribēšana. :)
Es sevi tikai ar Jan un Iesācēju varu salīdzināt. Nu kaut kur vienādi mums iet.

Ziņojumu laboja Boroda - Otrdiena, 07.10.2014, 21:36

parcopiDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 22:08 | Ziņa # 683
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda, Tu te nedomā bušu čempī pa divdesmitajām vietām maukt :D Tur mums desmitniekā jābūt :p

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 22:23 | Ziņa # 684
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Boroda, Tu te nedomā bušu čempī pa divdesmitajām vietām maukt :D Tur mums desmitniekā jābūt :p

Sarunāts! :D Maukšu ar 14nr āķīšiem un 0.12 pavadām. Galvenais motiļus jāiepērk. :D

J0nisDatums: Otrdiena, 07.10.2014, 22:42 | Ziņa # 685
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
1izmet :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Otrdiena, 07.10.2014, 22:58

BorodaDatums: Svētdiena, 12.10.2014, 00:39 | Ziņa # 686
Vīrs ar pieredzi

Noslēgums. Pārkopēts no feeder.lv
Pielikumi: 1008187.jpg (136.5 Kb)

parcopiDatums: Svētdiena, 12.10.2014, 08:34 | Ziņa # 687
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Banda!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

RoginskisLVDatums: Trešdiena, 15.10.2014, 14:48 | Ziņa # 688
Komentāri: 86
Reputācija: 4
Par aktivitāti
Sweiki! Kādas atsauksmes par CORMORAN Distance Feeder 3,60m 90g

BorodaDatums: Trešdiena, 15.10.2014, 15:01 | Ziņa # 689
Vīrs ar pieredzi
Quote RoginskisLV ()
Sweiki! Kādas atsauksmes par CORMORAN Distance Feeder 3,60m 90g

Недорогой бюджетный фидер для ловли на средних дистанциях на реках с медленным течением. На потрях строй ближе к медленному, но остаточные колебания затухают быстро. Материал изготовления вставок колец - оксид титана, материал бланка - Carbon SM20. Катушкодержатель классический, бланк лакированный глянцевый чёрный. Кольца крупные, ни лёд зимой, ни пух летом помехой не будут.

RoginskisLVDatums: Trešdiena, 15.10.2014, 15:13 | Ziņa # 690
Komentāri: 86
Reputācija: 4
Par aktivitāti
es krievi nesaproti bum bum svilpo

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv